Meci amânat din cauza suspiciunilor de blat. "E un atac serios împotriva fotbalului suedez"

Meciul IFK Goteborg-AIK Stockholm, care trebuia să se joace joi seară, a fost amânat după ce un fotbalist a fost contactat să "trântească" partida. Meciul era programat în etapa a 9-a a campionatului Suediei, însă Federaţia Suedeză de Fotbal a decis să reprogrameze întâlnirea pentru o dată care va fi anunţată ulterior.

Un fotbalist de la AIK Stockholm, al cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost contactat pentru a "trânti" partida, fiind momit cu o sumă importantă de bani. "E un atac foarte serios împotriva fotbalului suedez şi nu vom accepta aşa ceva.", a declarat Hakan Sjostrand, oficial al Federaţiei Suedeze de Fotbal.

Oficialii Federaţiei au aflat informaţia miercuri seară şi au decis, alături de conducerile celor două cluburi, să amâne meciul. AIK Stockholm ocupă locul 6, cu 14 puncte, în timp ce IFK Goteborg este pe poziţia a unsprezecea, cu 4 puncte mai puţin decât echipa pe care trebuia s-o întâlnească joi seară.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695