Fotbal intern

Meci caritabil pentru un fost jucător al Stelei! Are probleme de sănătate

26.07.2019 | 22:51
Meci caritabil pentru un fost jucator al Stelei Are probleme de sanatate
Vineri seară a avut loc pe stadionul Nicolae Dobrin Din Pitești un meci caritabil pentru un fost jucător al echiei Steaua București

Vineri seară a avut loc pe stadionul Nicolae Dobrin Din Pitești un meci caritabil pentru un fost jucător al echiei Steaua București. Evenimentul ”Dăruim viață prin fotbal” a reușit să aducă pe gazonul din Trivale nume mari ale fotbalului românesc și a fost transmis pe internet și pe ecranul din Piața Primăriei.

Meci caritabil pentru un fost jucător al Stelei

Meciul caritabil de pe stadionul Nicolae Dobrin a fost organizat pentru sprijinirea lui Viorel Turcu, fostul atacant al echipei naționale a României, al Argeșului și al Stelei. Fostul fotbalist, care are probleme de sănătate, a dat lovitura de începere a întâlnirii dintre legendele fotbalului românesc și cele ale clubului FC Argeș și a urmărit meciul alături de Mircea Lucescu și Helmuth Duckadam, invitați de onoare ai organizatorilor.

Evenimentul de la Pitești a adunat mari glorii, în echipa legendelor fotbalului românesc evoluând printre alții Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Vasile Maftei, Valentin Bădoi, Marian Aliuță, Marian Savu, Daniel Iftodi sau Nicolae Dică, iar în formația argeșeană s-au regăsit, printre mulți alții, Bogdan Vintilă, Vasile Popa, Jean Barbu, Marius Radu, Nicolae Diță, Daniel Ghiță, Raul Marincău, Paul Ciobanu, Iulian Crivac, Marius Prisăceanu, Cornel Cristescu sau Marian Jilăveanu.

Vineri seară a avut loc pe stadionul Nicolae Dobrin Din Pitești un meci caritabil pentru un fost jucător al echiei Steaua București
Vineri seară a avut loc pe stadionul Nicolae Dobrin Din Pitești un meci caritabil pentru un fost jucător al echiei Steaua București

Mircea Lucescu și Helmuth Duckadam, atracțiile principale pentru suporteri

Conform site-ului arges-sport.ro, deși puțină lume a fost prezentă în tribunele stadionului Nicolae Dobrin din Pitești, jocul a fost unul extrem de spactaculos, în ciuda faptului că cei prezenți pe teren au agățat de mult ghetele în cui. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria ”tricolorilor”, scor 4-3, golurile fiind marcate de Dică, Tameș (2) și Vlădoiu, în timp ce pentru legendele Argeșului au punctat Moromete, Diță și Dulcea.

La final, spectatorii care au asistat la meciul caritabil au intrat pe gazon și au luat autografe sau s-au fotografiat alături de cei mai importanți oameni aflați pe teren: Mircea Lucescu, Helmuth Duckadam, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici, Bogdan Vintilă, Jean Barbu și Nicolae Dică. Toate fondurile adunate în urma acestui meci caritabil vor fi donate fostului atacant Viorel Turcu, care are probleme de sănătate.

Tags: