Sporturi

Meci cu scandal pentru Marius Copil! Cum și-a enervat adversarul: „A pierdut când a început să vorbească”

Autor: Alin Miu | 08.06.2019 | 23:20
Meci cu scandal pentru Marius Copil! Cum și-a enervat adversarul: „A pierdut când a început să vorbească”
Meci cu scandal pentru Marius Copil

Marius Copil a fost învins în semifinalele turneului de la Surbiton (Marea Britanie) de favoritul publicului Daniel Evans, scor 6-7, 7-6, 4-6. Meciul a fost unul tensionat, așa cum s-a întâmplat și în trecut între cei doi. 

Meci cu scandal pentru Marius Copil!

După două seturi decise la tie-break, echilibrul s-a menținut și în debutul setului decisiv. La scorul de 3-2 în favoarea lui Evans, britanicul s-a accidentat la gleznă și era decis să abandoneze, după ce s-a consultat cu staff-ul medical. Totuși, în timp ce acesta primea îngrijiri medicale, Copil le-ar fi spus celor de pe margine că Evans se preface, fapt ce l-a înfuriat pe adversarul său.

Daniel Evans a forțat și a revenit pe teren, impunându-se în cele din urmă cu 6-4. De altfel, după meci, Evans a avut un mesaj scurt pentru Copil prin intermediul reporterilor: „A pierdut meciul când a început să vorbească!”.

Pentru calificarea în semifinale la competiţia din Marea Britanie, Marius Copil s-a ales cu un premiu de 6.370 de euro şi cu 45 de puncte ATP.

Marius Copil, locul 83 ATP şi cap de serie numărul 6, îl învinsese vineri, u scorul de 6-3, 6-2, pe australianul Matthew Ebden, locul 64 ATP şi cap de serie numărul 2. Daniel Evans se va duela în marea finală cu sârbul Troicki.

Interesant este că în 2016, când Copil și Evans s-au întâlnit la același turneu, britanicul a fost la fel de nervos, primind trei avertismente din cauza comportamentului său. Ulterior, Evans a fost suspendat timp de un an pentru consum de cocaină.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!