Pariuri sportive

Meci de „care pe care” în Grupa F de la EURO 2024. Profită acum de cota zilei la Cehia – Turcia

Cehia - Turcia este meciul decisiv pentru cele două formații la EURO 2024. Fii pe fază și profită de cota zilei la pariuri de la MOZZART BET.
26.06.2024 | 15:38
Meci de care pe care in Grupa F de la EURO 2024 Profita acum de cota zilei la Cehia  Turcia
Meci de care pe care în Grupa F de la EURO 2024. Profită acum de cota zilei pentru partida Cehia – Turcia. Sursa foto: Sportpictrues.eu
ADVERTISEMENT

Cele două formații nu și-au asigurat locul în faza „optimilor” de finală la EURO 2024, astfel că presiunea pentru ambele echipe este una cât se poate de mare, iar un pas greșit poate să însemne eliminarea din competiție. Cota zilei la MOZZART BET pentru meciul Cehia – Turcia este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Meci de care pe care în Grupa F de la EURO 2024. Profită acum de cota zilei pentru partida Cehia – Turcia

Cehia – Turcia reprezintă meciul trei din cadrul grupei F pentru cele două formații. Dacă formația lui Vincenzo Montella a reușit să câștige un meci la această ediție de Campionat European, lucrurile stau diferite pentru echipa lui Ivan Hasek.

ADVERTISEMENT

Cehia nu a reușit să câștige niciun meci la această ediție de EURO. În primul meci, formația lui Ivan Hasek a fost învinsă dramatic de Portugalia, cu un gol luat în minutul 90, după ce au condus cu 1-0, iar în meciul doi, Cehia a remizat cu Georgia, scor 1-1.

De cealaltă parte, Turcia a început cu dreptul Campionatul European din Germania, reușind să câștige meciul cu Georgia, scor 3-1, dar a pierdut meciul doi, cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 3-0.

ADVERTISEMENT

Fără victorie după primele două etape, Cehia va caută să riște pentru a obține victoria. De cealaltă parte, rămâne de văzut dacă Turcia va sta „la cutie” pentru că și un rezultat de egalitate ar însemna calificarea în faza optimilor de finală de pe locul 2, în cazul în care Georgia nu bate Portugalia, lucru care pare greu de crezut.

În condițiile date, noi ne așteptăm la un joc deschis în partida de pe Volksparkstadion din Hamburg, motiv pentru care am ales să mizăm pentru cota zilei pe pronosticul „ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2,15 la MOZZART BET.

ADVERTISEMENT

Egalitate la meciurile directe

Meciul din cadrul grupei F reprezintă întâlnirea cu numărul 12 între cele două formația. Atât Cehia, cât și Turcia, au reușit să se impună de câte 5 ori fiecare, în schimb ce un meci s-a terminat la egalitate.

Ultima partidă directă datează din 2022, când Turcia a reușit să se impună cu scorul 2-1 într-o partidă amicală disputată înaintea Campionatului Mondial din Qatar. Unal și Calhanoglu aveau să marcheze golurile decisive pentru turci.

ADVERTISEMENT

Stai cu ochii pe MOZZART BET pentru cele mai avantajoase cote și cele mai tari pronosticuri. Profită din plin de EURO 2024 cu pariuri speciale inedite.

  • 2,15 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri” în partida Cehia – Turcia de la EURO 2024

ADVERTISEMENT