Fotbal intern

Meci de gală pe “Arena Naţională”! Gică Hagi, Adi Ilie şi Gică Popescu vor participa! Când are loc evenimentul

24.10.2018 | 11:39
Meci de gala pe Arena Nationala Gica Hagi Adi Ilie si Gica Popescu vor participa Cand are loc evenimentul

Gică Hagi, Gică Popescu şi Adi ilie vor participa la un meci de gală care o să aibă loc pe “Arena Naţională”! Liga Legendelor a lansat cel mai important eveniment sportiv care va avea loc la finalul anului 2018, Centenarul Fotbalului Românesc, eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri.

Astfel, duminică, 18 noiembrie, de la ora 15.00, pe “Arena Naţională”, va avea loc un meci de gală special, iar jucători mari care au avut un cuvânt de spus în fotbalul românesc se vor înfrunta cu Naţionala Artiştilor. Pe lângă Gică Hagi, Adi Ilie şi Gică Popescu au fost invitaţi şi Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea.

Meci de gală pe “Arena Naţională” la care va participa Gică Hagi. Cât costă intrarea

De partea cealaltă, pentru Naţionala Artiştilor vor juca vedete precum Adrian Enache, Aurelian Temişan, Kamara şi Cosmin Seleşi. Biletele pentru partida de lux de pe “Arena Naţională” au fost puse la vânzare pe site-ul bilete.ro şi costă între 25 şi 45 de lei. Mai mult, organizatorii au decis ca 5% din încasările de la acest eveniment să meargă către Kassandra Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, invitat şi el la acest meci.

O parte din jucătorii "Generaţiei de Aur" vor juca un meci de gală pe "Arena Naţională"
O parte din jucătorii “Generaţiei de Aur” vor juca un meci de gală pe “Arena Naţională”

Ultimul meci amical la care “Generaţia de Aur” a participat a avut loc la Oradea, în gala “Uniţi pentru Mihai Neşu”. Echipa condusă de Gică Hagi a câştigat competiţia după ce s-a impus în ambele meciuri disputate care au avut loc pe 26 mai. După acel eveniment, organizatorii au adunat aproximativ 200.000 de euro. O sumă importantă a venit de la impresarul turc Bayram Tutumlu, cel care a scos din buzunar suma de 30.000 de euro pentru achiziţionarea perechii de ghete pe care a purtat-o Gică Hagi în finala Cupei UEFA din anul 2000. La evenimentul care a avut loc la Oradea a participat şi Cosmin Olăroiu! Antrenorul a venit în România din China, acolo unde o antrenează pe Jiangsu Suning.