Meci de infarct pentru Băluță în Cehia. A dat pasă de gol pentru Slavia Praga. Video

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
30/09/2018, 20:52
Meci de infarct pentru Băluță în Cehia. A dat pasă de gol pentru Slavia Praga. Video GALERIE FOTO
Meci de infarct pentru Băluță în Cehia. A dat pasă de gol pentru Slavia Praga. Video

Alexandru Băluță a avut parte de un meci de infarct în etapa a 10-a din Cehia. Slavia Praga a fost învinsă în deplasare de Banik Ostrava cu scorul de 2-1, deși gazdele au jucat în 10 oameni încă din minutul 16, când atacantul Milan Baros a primit cartonaș roșu și a fost eliminat. Băluță a reușit să dea o pasă de gol pentru Stoch în prima repriză, însă nu a fost suficient pentru Slavia. În ciuda înfrângerii, gruparea din capitala Cehiei este lider în campionat, cu 24 de puncte, la egalitate cu Viktoria Plzen.

Milan Baros și-a lovit cu cotul un adversar după numai un sfert de oră de joc și a primit direct cartonașul roșu, iar lucrurile păreau să meargă cum nu se poate mai bine pentru echipa la care este legitimat Alexandru Băluță. La doar 4 minute însă, Fillo a marcat pentru Banik Ostrava, apoi Slavia Praga a pus stăpânire pe meci. După alte 7 minute, Băluță i-a pasat perfect lui Stoch, care a adus egalarea pe tabela de marcaj. Vezi aici VIDEO cu golul.

Băluță a avut meci greu în Cehia. A dat pasă de gol și a fost schimbat în repriza secundă

Fillo a mai marcat o dată în minutul 45+4, iar scorul pauzei a fost Banik Ostrava – Slavia Praga 2-1. Ostilitățile în teren au fost preluate de oaspeți în repriza secundă. Băluță a fost înlocuit de Olayinka în minutul 58, iar Slavia și-a creat ocazie după ocazie până la finalul meciului, însă nu a mai putut să întoarcă soarta partidei. După înfrângerea din etapa cu numărul 10, Slavia rămâne lider în campionatul Cehiei, cu 24 de puncte. Praghezii au fost norocoși, beneficiind și de ajutorul rivalilor de la Sparta, echipă la care joacă Nicușor Stanciu, Florin Niță, Bogdan Vătăjelu și Alexandru Chipciu. Sparta a fost învinsă de Viktoria Plzen cu 1-0 în derby-ul etapei și ocupă locul 3, cu 23 de puncte.

Închide ×