Fotbal international

VIDEO / IMAGINEA care a devenit viral în cîteva minute. Ce s-a întîmplat cu Messi la finalul meciului cu Valencia!

UPDATE Lionel Messi a fost decisiv în meciul cîştigată de catalani, scor 2-0 pe teren propriu, cu Valencia. La final, colegii l-au sufocat cu îmbrăţişări pe omul care a înscris pentru a...
18.04.2015 | 23:58
VIDEO  IMAGINEA care a devenit viral in citeva minute Ce sa intimplat cu Messi la finalul meciului cu Valencia

UPDATE Lionel Messi a fost decisiv în meciul cîştigată de catalani, scor 2-0 pe teren propriu, cu Valencia. La final, colegii l-au sufocat cu îmbrăţişări pe omul care a înscris pentru a 400-a oară în tricoul Barcelonei. Site-ul clubului a postat apoi o imagine inedită, cu Messi, pus la pămînt de colegi. Bucuria a fost atît de mare pentru îtreaga echipă a Barcelonei. FOTO IN GAERIA DE MAI SUS

FINAL DE MECI! Real Madrid cîştigă cu 3-1 şi se apropie din nou la 2 puncte de Barcelona. Atletico Madrid poate fi principalul arbitru al acestei lupte, echipa lui Simeone avînd meci direct cu FC Barcelona. Clasament CLICK PE POZA IN GALERIA FOTO 

Min.90+2: GOOOOOOOL Real Madrid! Ronaldo se răzbună pentru penalty-ul ratat şi marchează pentru 3-1

Loading the player…

Min. 71: GOOOOOOOOOL Malaga! Juanmi reduce din handicap cu o lovitură de cap

Loading the player…

Min. 69: GOOOOOL Real Madrid! James marchează pentru “galactici”

Loading the player…

Min. 67: Ronaldo trimite în bară din penalty!

Min. 23: GOOOOOOOL Real Madrid! Sergio Ramos deschide scorul pentru “galactici”

Loading the player…

START DE MECI

UPDATE 20:54 / Real Madrid – Malaga începe la ora 21:00. Real joacă în această seară fără Benzema. Echipele de start:

real

Final de meci! Atletico învinge cu 2-1 pe terenul lui Deportivo şi urcă pe podium în faţa Valenciei. 

Min. 78: GOOOOOL Deportivo! Riera reduce din handicap şi finalul e de foc

Loading the player…

Min. 22: GOOOOOL Atletico! Griezmann face “dubla” în 20 de minute şi oaspeţii par că au rezolvat acest meci

Loading the player…

Min. 6: GOOOOOL Atletico Madrid! Griezmann deschide scorul pentru oaspeţi

Loading the player…

START DE MECI 

Echipele de start în Deportivo – Atletico 

atleti

La ora 21:00 începe duelul dintre Real Madrid şi Malaga, însă pînă atunci avem meciul dintre Deportivo şi Atletico Madrid 

REZULTAT

BARCELONA – VALENCIA 2-0 (Suarez 1, Messi 90+4)

* GOOOL BARCELONA! Messi duce scorul la 2-0.

Loading the player…

* A început repriza secundă.

* Finalul primei reprize. Barcelona a dominat prima parte, dar a avut noroc.

* Dani Parejo ratează un penalty pentru oaspeţi, după o lovitură dată uşor de arbitru!

Loading the player…

* Luis Suarez deschide scorul după doar 55 de secunde, printr-un şut pe sub portarul Alves.

Loading the player…

UPDATE / La ora 17:00 începe primul meci al zilei în Primera Division, Barcelona – Valencia. Echipele de start:

barcelona

Meciul dintre Deportivo şi Atletico Madrid de sîmbătă de la ora 19:00 pe El Riazor va fi unul mai tensionat ca niciodată. Ultraşii lui Deportivo La Coruna promit răzbunare după ce unul din fanii echipei a fost ucis la Madrid înaintea meciului din tur, la o confruntare a galeriilor de pe străzile capitalei spaniole.

Măsuri de securitate fără precedent

Suporterii lui Atletico Madrid nu au voie să vină în această deplasare din raţiuni de securitate, aşadar oaspeţii nu vor fi susţinuţi de fani din tribună. Autorităţile se tem însă că vor exista grupuri de suporteri care vor să vină în La Coruna. Clubul Atletico Madrid nu a cerut nici un bilet pentru acest meci.

Conform presei din Spania, aproximativ 500 de jandarmi au fost detaşaţi la stadionul El Riazor şi alte cîteva sute pe străzile oraşului. Mai mult, jucătorii lui Atletico vor fi păziţi pe tot parcursul deplasării de la La Coruna. Tot din raţiuni de securitate, Atletico va ajunge în ziua meciului în Galicia.

Promit răzbunare

Ultraşii lui Deportivo au promis răzbunare pentru suporterul lor care a fost lovit pe străzile Madridului şi aruncat în rîu, în ajunul meciului din tur. Suporterii echipei de pe El Riazor au lansat mai multe ameninţări cu moartea la adresa suporterilor lui Atletico.

Atletico Madrid va evolua într-o atmosferă infernală, iar oficialii echipei şi-au exprimat îngrijorarea pentru siguranţa jucătorilor înainte de acest meci. Atletico a primit asigurări că staff-ul şi jucătorii vor fi în siguranţă din partea gazdelor.

Măcel pe străzile Madridului: Bătut şi aruncat în rîu 

Pe data de 20 noiembrie 2014, suporterii lui Deportivo au ajuns la Madrid pentru meciul cu Atletico. În jurul orei 09:00 dimineaţa, cele două grupuri de suporteri s-au intersectat pe străzile Madridului şi s-a iscat o bătaie generală. Cel mai ghinionist suporter a fost  Francisco Romero Taboada, în vîrstă de 43 de an, fan al lui Deportivo.

El a fost bătut cu bestialitate de suporterii lui Atletico Madrid, apoi a fost înjunghiat şi aruncat în rîul Manzanares. Bărbatul a fost scos din rîu în stare de inconştienţă şi a murit la spital cîteva ore mai tîrziu.

În confruntarea dintre cele două grupuri de suporteri alţi 11 au fost răniţi, dintre care 3 au răni în urma unor înjunghieri. Viaţa lor e în afara oricărui pericol, însă sînt spitalizaţi. Poliţia a operat 24 de arestări din mai multe facţiuni ale lui Atletico Madrid pentru a găsi vinovatul pentru moartea suporterului.

VEZI VIDEO: 

https://youtu.be/MD0Af_xUtPE

După acest incident, Atletico Madrid a suspendat pe viaţă 50 de ultraşi. Federaţia Spaniolă a declarat război grupurilor de suporteri ultras după acest incident şi a ameninţat toate cluburile care susţin astfel de mişcări că riscă retrogradarea.