Cele mai citite

Meci dramatic pentru Stancu şi Antal! A fost decis în prelungiri

Bogdan Stancu a fost integralist şi Genclerbirligi a cîştigat în ultima secundă meciul cu Istanbul Basaksehir, din etapa a opta din Superliga din Turcia. Singurul gol al partidei a fost marcat...
01.11.2014 | 15:51
Meci dramatic pentru Stancu şi Antal! A fost decis în prelungiri

Bogdan Stancu a fost integralist şi Genclerbirligi a cîştigat în ultima secundă meciul cu Istanbul Basaksehir, din etapa a opta din Superliga din Turcia. Singurul gol al partidei a fost marcat de Nemanja Tomic, cel care l-a înlocuit la jumătatea reprizei secunde pe Liviu Antal. 

Victoria cu 1-0 a fost a treia din sezon pentru Genclerbirligi, care a urcat pe opt în campionat. A fost primul succes pentru echipa “Motanului”, după trei partide în care strînsese numai un punct. Gencler e la cinci lungimi de liderul Galatasaray şi la două puncte de ultimul loc care merge în Europa League, dar cu un meci mai mult disputat faţă de Akhisar.

Bogdan Stancu a rămas cu două goluri marcate în acest sezon. Liviu Antal are o singură reuşită în campionat, dar şi o dublă în Cupa Turciei, în victoria cu 6-0 din această săptămînă cu Etimesgut.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri