Fanatik Show

Contra, eroul ZILEI, 0-0 cu Barca! “Sînt NEÎNVINS cu ei”

UPDATE 23:26 / ”Rezultat extraordinar pentru băieţi! Am lucrat 5 zile înainte de meci. Au pus în teren planul tactic. În afară de bara lui Messi, Barcelona n-a avut nici o ocazie clară de...
14.12.2014 | 14:55
Contra eroul ZILEI 00 cu Barca Sint NEINVINS cu ei

UPDATE 23:26 / ”Rezultat extraordinar pentru băieţi! Am lucrat 5 zile înainte de meci. Au pus în teren planul tactic. În afară de bara lui Messi, Barcelona n-a avut nici o ocazie clară de gol. În apărare am făcut un meci excelent. Cel mai bun din acest campionat. În prima repriză am jucat perfect în apărare. Am avut o ocazie mare prin Lafita. Repriza secundă am început-o mai prost. Am fi cîştigat dacă arbitrul nu fluiera meciul atunci cînd un jucător de-al meu scăpase singur cu portarul. Mai aveam 4 secunde din prelungiri. Sînt curios ce se întîmpla dacă era invers faza…”, a spus Cosmin Contra la FANATIK SHOW.

”E surpriza etapei. Messi n-a avut spaţiu unde să accelereze. Nimeni nu credea că Barcelona să se împiedice la Getafe, mai ales după ce au avut o serie de rezultate foarte bune. Oricum, sînt neînvins cu ei ca antrenor, după ce am făcut şi 2-2 sezonul trecut. ”, a spus tehnicianul lui Getafe la FANATIK SHOW.

”Sînt foarte multe probleme la club. Nu m-am plîns niciodată, iar rezultatele nu întîrzie să apară”, a încheiat Guriţă intervenţia la FANATIK SHOW.

Cosmin Contra a dezvăluit pe FANATIK SHOW că a fost sunat de preşedintele lui Atletico Madrid imediat după meci: “M-a sunat preşedintele lui Atletico Madrid imediat după meci şi m-a felicitat. Am rămas plăcut surprins”. Contra a fost întrebat dacă preşedintele lui Atletico nu l-a chestionat referitor la o mutare pe viitor, avînd în vedere că Diego Simeone este curtat de cluburile bogate ale Europei. Contra a zîmbit şi a zis că “nu se pune problema deocamdată, dar am discutat cu preşedintele minute în şir despre cîţiva fotbalişti pe care e posibil să îi împrumutăm”, a declarat Contra la FANATIK SHOW.

***********************

UPDATE 19:37 / ”Sînt foarte mîndru, satisfăcut şi bucuros! Elevii mei au înţeles ce sacrificii trebuie să facem ca să obţinem un rezultat bun în faţa Barcelonei. Am meritat acest rezultat pentru că am jucat foarte bine. Barcelona n-a prins deloc o zi proastă, chiar a jucat foarte bine, a avut ocazii multe. Tocmai din acest motiv, echipa mea merită acest rezultat de egalitate!”, a spus Contra la conferinţa de presă.

”În afară de bara lui Messi, Barcelona n-a mai avut vreo ocazie clară de gol. Barcelona n-a fost superioară. Sînt foarte mîndru de jucătorii mei!” a mai spus Cosmin Contra la finalul meciului cu Barcelona, terminat la egalitate, scor 0-0.

Cosmin Contra a vorbit şi despre prestaţia arbitrului Iñaki Bikandi, care nu i-a acordat un penalty în prima repriză, atît lui Getafe, cît şi Barelonei, iar la final a fluierat sfîrşitul meciului chiar în momentul în care unul din jucătorii săi scăpase singur cu portaru. ”Este normal ca un arbitru care are experienţă de doar un an să arbitreze în favoarea echipelor mari decît în favoarea echipelor mici. Prefer să nu mai zic nimic despre arbitru. A făcut ce a putut mai bine”, a spus ”Guriţă”

UPDATE 19:31 / ”Trebuie să ne autocriticăm şi să învăţăm din greşeli. Am avut multe ocazii, dar am ratat. Nu sînt nefericit, pentru că am avut o evoluţie bună. Mai este mult pînă la finalul sezonului, nu trebuie să intrăm în panică”, a declarat Luis Enrique la finalul meciului cu Getafe.

Cosmin Contra a declarat înainte de meciul Getafe – Barcelona că nu îi este deloc frică de gruparea ”blaugrana”. Acest lucru s-a văzut şi pe teren, în meciul direct. Elevii lui ”Guriţă” au avut curaj, au atacat şi nu au dat niciodată impresia că s-ar teme. În urma determinării jucătorilor de la Getafe, Barcelona n-a reuşit să înscrie nici un gol pe stadionul ”Alfonso Perez”, meciul terminîndu-se la egalitate, 0-0. Messi a fost foarte aproape să-i dea planurile peste cap lui Contra însă şutul său trimis dintr-o lovitură liberă a lovit bara, în minutul 53. În finalul meciului, arbitrul partidei a luat o decizie constestată de jucători şi de Cosmin Contra. Centralul a fluierat finalul meciului chiar în momentul în care Alvaro scăpase singur cu portarul Bravo. Cele patru minute de prelungire expiraseră.

B4wBGoZCAAA9CJJ

”Guriţă” este naşul Barcelonei

De cînd a venit la Getafe, Contra n-a pierdut nici un meci împotriva catalanilor. La două luni după ce a semnat cu Getafe, tehnicianul român a întîlnit Barcelona chiar pe Nou Camp. Atunci, scorul a fost tot egal, 2-2. Lafita a marcat o ”dublă” în timp ce Messi şi Alexis Sanchez au punctat pentru catalani. Meciul de atunci a avut o încărcătură emoţională foarte mare. Era primul meci jucat de Barcelona, după moartea lui Tito Vilanova. Înainte să vină Contra la cîrma echipei, Getafe avea o serie de 6 meciuri pierdute în faţa Barcelonei.

Statisticile partidei:

stat

Min. 94. Ultimul fluier la Getafe – Barcelona. Cosmin Contra reuşeşte să termine neînvins în faţa Barcelonei lui Messi!

Min 89. Ocazie imensă la poarta lui Bravo, însă atacanţii lui Getafe n-au reuşit să prindă spaţiul porţii.

Min 85. Ultimele minute ale meciului, elevii lui Cosmin Contra rezistă în faţa Barcelonei şi ţin mingea departe de propriul careu.

De aproape o oră jucătorii înfruntă o ploaie torenţială

Min 69. Din nou Messi nu găseşte spaţiul porţii. Trimite peste cu capul din 9 metri.

Min 60. Pique vine aproape de careu, şutează, în Suarez însă. Mingea ajunge la Pedro, acesta trage, dar pe lîngă!

Min 57. Messi execută tare o lovitură liberă din colţul careului. Portarul advers respinge cu greu balonul.

Min 53. Barcelona năvăleşte asupra porţii lui Getafe. Messi trimite mingea în bară.

Loading the player…

A început repriza secundă.

PAUZĂ

Min 33. Ocazie mare pentru Getafe! Lafita trimite un şut puternic, din interiorul careului. Bravo este pus la mare încercare, însă reuşeşte cumva să respingă mingea în corner.

Min 22. Cosmin Contra cere şi el, la rîndul său, penalty, după ce Dani Alves a comis un henţ evident în careu.

Min 21. Unul din jucătorii lui Getafe face henţ în careu însă arbitrul nu arată punctul cu var.

Loading the player…

Min 17. Messi trimite primul şut pe poartă, însă Guaita n-a avut nici un fel de problemă.

După primele 15 minute, Barcelona nu i-a pus prea mari probleme lui Getafe, meciul fiind unul echilibrat. În tot acest timp, Barcelona n-a avut nici un şut pe spaţiul porţii. În schimb, domină, aşa cum era normal, la posesie – 79 %.

A început meciul!

Echipele de start:

gg

Getafe – Barcelona, ora 17:00, Digi Sport 1

Contra întîlneşte una dintre cele mai puternice formaţii din Spania, cu doar cîteva runde înaintea duelului cu „galacticii” lui Ronaldo.

”Guriţă” dispută în această rundă unul dintre cele mai grele meciuri din campionat, cu Barcelona lui Messi. „Catalanii” sînt într-o cursă disperată după Real Madrid, aşa că românul trebuie să fie atent cum îşi aşează jucătorii în teren, mai ales că şi Messi este în căutare de goluri, pentru a-l ajunge pe Cristiano Ronaldo. Ne aşteptăm la un meci dominat de echipa blaugrana, în care sînt şanse mari să avem parte de goluri.

* Getafe a cîştigat doar de 3 ori în 24 de meciuri directe cu Barcelona
* Barcelona a ajuns la 4 meciuri cîştigate consecutiv
* Getafe nu trece prin cea mai bună formă, avînd o singură victorie în ultimele 5 meciuri

Getafe (4-2-3-1): Guaita – Valera, Naldo, Velazquez, Escudero – Rodriguez, Lacen – Yoda, Michel, Hinestroza – Lafita. Antrenor: Cosmin Contra.
Barcelona (4-3-3): Bravo – Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba – Rakitici, Busquets, Xavi – Messi, Suarez, Neymar. Antrenor: Luis Enrique.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

 

Tags: