Fotbal international

Meci întrerupt în Europa League! Arbitru lovit din tribune. Video

09.08.2018 | 22:19
Meci intrerupt in Europa League Arbitru lovit din tribune Video

Meciul dintre echipa austriacă Sturm Graz și formația cipriotă AEK Larnaca, din prima manșă a turului trei preliminar al Europa League a fost întrerupt în minutul 81. Unul dintre arbitrii asistenți a fost lovit din tribune.

După o primă repriză anostă închreiată cu scor alb, partea secundă a început fantastic pentru ciprioți care au marcat la prima fază ofensivă pentru Joan Truyols. Formația din Larnaca și-a majorat avantajul prin Ivan Trickovski, în minutul 74, lucru care i-a înfuriat pe suporterii austrieci.

Un arbitru asistent a fost lovit cu o sticlă în cap, iar meciul Sturm Graz - Aek Larnaca din Europa League a fost întrerupt
Un arbitru asistent a fost lovit cu o sticlă în cap, iar meciul Sturm Graz – Aek Larnaca din Europa League a fost întrerupt

Meci întrerupt în Europa League, Sturm Graz riscă sancțiuni dure

Fanii formației Sturm Graz au devenit violenți, iar în minutul 81 centralul suedez Mohammed Al-Hakim a decis întreruperea jocului, după ce unul dintre asistenții săi a fost lovit de o sticlă cu apă aruncată din tribune.

Asistentul a primit îngrijiri medicale chiar pe teren, dar meciul a fost reluat după o lungă pauză. Deși jocul de la Graz a fost reluat, austriecii riscă sancțiuni diure din partea UEFA.

Echipele românești, prestații contradictorii în Europa League

În turul trei preliminar al Europa League sunt și trei echipe românești, CFR Cluj, Universitatea Craiova și FCSB. Campioana Ligii 1 Betano, CFR Cluj a învins, joi, la Erevan, cu scorul de 2-0, formația armeană Alashkert, în prima manşă a turului al treilea al Europa League. George Ţucudean a marcat ambele goluri ale clujenilor, în minutele 5 şi 49, ultimul din penalty.

Președintele Iuliu Mureșan a declarat că unii jucători ai campioanei Ligii 1 Betano au jucat mai slab și i-a remarcat pe căpitanul Mario Camora și pe atacantul George Țucudean, autorul celor două goluri. ”E important că am reușit să câștigăm. Îmi pare rău pentru Craiova, îmi place și echipa și orașul. Dar diferența e mare, la fel cum a fost și la noi cu Alashkert. În astfel de meciuri există pericolul să nu te concentrezi, dar noi am reușit să intrăm bine pe teren. Astăzi au fost unii care au mai jucat mai slab, dar nu-i critic. Mi-au plăcut Camora și Țucudean. Tambe a intrat bine în joc și cred că pentru dubla cu Legia Varșovia va fi un jucător pe care ne putem baza. Deac are o ruptură parțială la genunchiul stâng și abia peste 2-3 săptămâni ne putem baza pe el”.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa RB Leipzig, în prima manşă a turului trei preliminar al Europa League . Pe final, partida s-a disputat pe o ploaie torenţială. Golurile învingătorilor au fost marcate de Konate 25, Cunha 77 şi Poulsen 87. Pentru Universitatea Craiova a înscris Martici, în minutul 90+4.

La această oră se dispută întâlnirea Hajduk Split – FCSB, din prima manșă a turului trei preliminar al Europa League.