Fotbal intern

Cascadorii râsului! Meci de fotbal din România întrerupt după ce jucătorii au trimis toate mingiile în râu!

Întâmplare de cascadorii râsului la un meci de fotbal din România! Meciul a fost oprit de arbitru după doar 58 de minute de la startul partidei, deoarece a treia şi ultima minge care se afla pe...
27.09.2017 | 14:26
Cascadorii rasului Meci de fotbal din Romania intrerupt dupa ce jucatorii au trimis toate mingiile in rau

Întâmplare de cascadorii râsului la un meci de fotbal din România! Meciul a fost oprit de arbitru după doar 58 de minute de la startul partidei, deoarece a treia şi ultima minge care se afla pe teren a fost şutată de unul dintre fotbalişti în râul Bistriţa!

Meciul dintre Bistriţa Broşteni şi Vânătorul Dorna Candrenilor, din seria Vest a ligii a 5-a Suceava, se anunţa un adevărat derby de liga a 5-a. Fanii celor două echipe au sosit la faţa locului pentru a-şi susţine de fapt rudele sau prietenii. Arbitrul fluieră startul meciului, jucătorii se avântă în meci. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

După câteva minute, unul dintre jucători şutează spre poarta adversă, dar mingea ajunge în râul Bistriţa, aflat chiar în apropierea stadionului. O altă minge este adusă imediat pe teren, iar meciul se reia. Vânătorul Dorna Candrenilor reuşeşte să marcheze. Bucurie mare printre susţinătorii lor. La câteva minute distanţă, o altă minge ajunge în apele râului Bistriţa. O alta îi ia locul pe teren.

Cei care se bucură sunt din nou fanii Vânătorul Dorna Candrenilor. Echipa lor se distantează la două puncte de Bristiţa Broşteni, iar victoria nu le mai poate scăpa. Era minutul 58 al partidei, când un jucător se demarcă, cere mingea, o primeşte, se uită la poartă şi şutează. Balonul ia o cu totul altă traiectorie decât cea gândită de fotbalist şi ajunge lângă celelalte două, în apele râului Bistriţa. Se cere o altă minge, dar cu toţii ridică din umeri. Ultima minge a fost înghiţită de râu. Arbitrul nu are încotro şi fluieră terminarea partidei. Dorna Candrenilor, care conducea cu 2-0 în momentul întreruperii, va câştiga la masa verde cu scorul de 3-0.

Meci întrerupt de o partidă de sex

Sportul a avut de suferit şi pe alte meleaguri, din motive chiar mai ciudate decât cel din Suceava! Meciul de tenis dintre Frances Tiafoe şi Mitchell Krueger, din turneul Challenger din Florida, a oferit un moment unic. Partida a fost perturbată câteva minute din cauza unor persoane care făceau sex. Se auzeau gemete puternice, iar jucătorii au fost distraşi şi amuzaţi în acelaşi timp . “Este cea mai ciudată situaţie. Oameni buni, nu ştiu cum să spun asta, dar cineva are telefonul pornit în tribune. Şi se uită la un film pentru adulţi”, a spus iniţial comentatorul meciului. Ulterior, el şi-a dat seama că de fapt sunetele veneau dintr-un apartament care era vizavi de teren!