Sport

Meci nebun în Sevilla – Red Bull Salzburg! Patru penalty-uri dictate în prima repriză. Doar două au fost transformate. Video

Sevilla - Red Bull Salzburg a oferit momente nebune în prima repriză, după ce arbitrul a dictat nu mai puțin de patru penalty-uri.
14.09.2021 | 20:36
Meci nebun in Sevilla  Red Bull Salzburg Patru penaltyuri dictate in prima repriza Doar doua au fost transformate Video
ADVERTISEMENT

Arbitrul Aleksei Kulbakov, care a fost la centru și în duelul dintre Islanda și România, este în centrul atenției, în urma penalty-urilor dictate în prima repriză a confruntării din grupa G Champions League.

Deși au fost acordate patru penalty-uri, doar două au fost transformate, astfel scorul înregistrat la finalul primei reprize a fost egal, 1-1, campioana Austriei ratând două lovituri de la 11 metri din cele trei primite.

ADVERTISEMENT

Meci nebun în Sevilla – Red Bull Salzburg! Patru penalty-uri dictate în prima repriză

Aleksei Kulbakov este arbitrul partidei dintre Sevilla și Red Bull Salzburg, iar „centralul” a ieșit în evidență în prima repriză a confruntării dictând nu mai puțin de patru lovituri de la 11 metri: 3 pentru austrieci și 1 pentru iberici.

Karim Adeyemi, jucătorul german cu origini românești, a fost primul executant pentru Red Bull Salburg, ratând deschiderea scorului în minutul 13. În ciuda faptului că a ratat un penalty, Adeyemi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, el fiind jucătorul care a obținut toate cele trei penalty-uri pentru echipa sa.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ratarea sa, Salburg mai primea încă un penalty, pe care Luka Sucic l-a transformat fără mari probleme în minutul 21.

Totuși, același Luka Sucic putea să facă „dubla”, tot de la punctul cu var, dar a trimis în bara porții lui Bono, în minutul 37, iar campioana Austriei păstra un avantaj fragil.

ADVERTISEMENT

Până la finalul primei reprize, Kulbakov a mai acordat un penalty, de această dată pentru Sevilla, după un fault asupra lui En Nesyri. Ivan Rakitic a transformat perfect lovitura de la 11 metri și a egalat pentru andaluzi.

VEZI VIDEO AICI

Penalty-urile dictate, subiect de glume pe internet

Microbiștii s-au amuzat pe seama numărului mare de penalty-uri dictate într-o singură repriză de Champions League și au făcut mai multe glume pe internet, în timp ce unii suporteri ai austriecilor se întrebau cum e posibil ca jucătorii să rateze două penalty-uri din trei acordate.

ADVERTISEMENT

„Cum poți să ratezi două din trei penalty-uri?”, întreba retoric un suporter al lui Red Bull Salzburg, vizibil afectat de ratările echipei sale, care putea să se desprindă lejer în deplasarea cu Sevilla.

Suporterii reacționând la penalty-urile acordate. Sursă foto: twitter.com
Suporterii reacționând la penalty-urile acordate. Sursă foto: twitter.com

Alți suporteri au afișat mai multe poze și filmulețe cu Bruno Fernandes, mijlocașul lui Manchester United fiind recunoscut pentru faptul că execută penalty-urile de la echipa de club, ratând foarte rar.

„Asta e o nebunie! Patru goluri într-o repriză am mai văzut, dar patru penalty-uri într-o repriză n-am văzut în viața mea. O singură întrebare am. Câte au fost făcute de Diego Carlos??”, a glumit un alt microbist pe internet.

ADVERTISEMENT