Fotbal international

Meci spectaculos pentru Reghecampf! Al Wasl și Al Ain au înscris 11 goluri în Cupa Președintelui. VIDEO

22.02.2020 | 18:02
Meci spectaculos pentru Reghecampf Al Wasl si Al Ain au inscris 11 goluri in Cupa Presedintelui VIDEO
ADVERTISEMENT

Echipa lui Laurențiu Reghecampf, Al Wasl, a pierdut cu 5-6 în sferturile de finală ale Cupei Președintelui, contra celor de la Al-Ain. 11 goluri, toate înscrise în timpul regulamentar de joc, în competiția zilei din Emiratele Arabe Unite.

Echipa lui Reghecampf a ratat calificarea în semifinalele Cupei Președintelui

Laurențiu Reghecampf a ratat calificarea în semifinalele Cupei Președintelui, după 5-6 cu Al Ain. Chiar și așa, pentru Reghecampf înfrângerea la un singur gol reprezintă un progres, în condițiile în care același adversar reușise un 5-0 sec la începutul lui februarie împotriva echipei lui Reghe.

ADVERTISEMENT

Kodjo Laba, golgheterul la zi al campionatului din Emirate, cu 17 reușite în 16 partide, a lovit decisi și în Cupă. Laba a reușit patru goluri în minutele 3, 38, 73 și 85. Pentru Al-Ain a mai marcat Canedo (’60, ’67).

Al Wasl a condus cu 3-2 și 4-3, însă elevii lui Reghecampf au cedat în minutul 73, când Laba a înscris golul de 5-4.

ADVERTISEMENT

Ultimele 20 de minute au fost fără istoric, în condițiile în care Dwubeng a fost eliminat (’85) și echipa lui Reghe a mai primit un gol.

Golurile lui Al Wasl au fost reușite de Welliton (‘9), Dwubeng (’45+3, ’66), Lima (’55, ’90+5).

ADVERTISEMENT

Al Wasl, sezon fără griji în Emiratele Arabe Unite

În 2019, Laurențiu Reghecampf reușise să o ducă pe Al Wasl în semifinalele competiției, anul trecut, după ce a trecut în sferturi de Al Fujairah.

În acest sezon, Al Wasl ocupă locul opt în clasament, cu 23 de puncte. Al-Ain, adversara de astăzi din Cupa Președintelui, este pe locul secund în clasament, cu 31 de puncte (cu cinci mai puțin față de liderul Al-Ahli Dubai).

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut, Al Wasl a terminat pe locul 9 campionatul. Un rezultat care i-a mulțumit pe șeici, drept dovadă Reghecampf a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani.

  • 11.8 milioane de euro e valoarea lotului lui Al Wasl
  • 5 milioane de euro e valoarea lui Kodjo Laba
ADVERTISEMENT
Tags: