Fotbal international

Video. Meci suspect de blat în Anglia! Portarii, gafe incredibile!

Liga a doua din Anglia a oferit o partidă cu patru goluri, însă portarii celor două formaţii au greşit flagrant la toate reuşitele din partida respectivă, meciul fiind considerat aranjat de persoanele implicate în fenomenul pariurilor sportive.
19.11.2017 | 17:51
Video Meci suspect de blat in Anglia Portarii gafe incredibile

Sunderland – Milwall 2-2 s-a disputat sâmbătă în etapa cu numărul 17 din  Championship, iar portarii celor două formaţii au prestaţii sub orice critică.  Jordan Archers de la Milwall şi Robbin Ruitter de la Sunderland au comis greşeli pe care le regăsim doar în ligile de amatori şi ar putea să fie anchetaţi de FIFA pentru trucarea partidei. În faţa celor 27.000 de spectatori prezenţi pe Stadium Light, Archers a greşit primul, iar Lewis Grabban a deschis scorul în minutul 12.

George Saville a adus egalarea pentru Milwall cu un şut din lovitură liberă pe care Robin Ruitter l-a scăpat inexplicabil printre picioare în minutul 16. Patru mine mai târziu, Saville a executat o nouă lovitură liberă, iar goalkeeper-ul a avut o nouă prestaţie modestă. Comedia s-a încheiat în minutul 46 la o fază în care Adam Matthews a trimis o centrare în careu, iar portarul oaspeţilor şi-a introdus singur mingea în poartă. 

Meci suspect de blat şi în China

Partida dintre Tianjin Teda – Tianjin Quanjiang, 4-1, din prima ligă chineză de fotbal a fost anchetată de comisia de Fair Play şi Etică în urma rezultatului suspect dintre cele două formaţi:“Asociaţia Chineză de Fotbal a deschis o anchetă în ceea ce priveşte partida dintre Tianjin Teda şi Tianjin Quanjian. Toate probele au fost trimise către Comisia de Etică şi Fair Play şi vom aduna toate probleme pentru a rezolva probleme. Orice încălcarea a regulamentului o vom pedepsi drastic”, a fost anunţul oficialilor chinezi.

Sunderland, fosta echipă a lui Costel Pantilimon, se află pe ultimul loc în Championship şi are deja de recuperat patru puncte până la prima formaţie care se salvează de la retrogradare. Fotbaliştii lui Sunderland au obţinut un singur succes în acest sezon, în timp ce Milwall se afă pe locul 18 cu tot atâtea puncte adunate.

Tags: