Cele mai citite

“BLAT” în Liga 1? FRF, în alertă: “Tăiem în carne vie!”

UPDATE 17.13 / Conducerea Federaţiei l-a însărcinat pe ofiţerul de integritate al instituţiei, generalul Ioan Hurdubaie, să ia legătura cu cei doi observatori ai partidei, cel de joc şi cel...
Autori: Claudiu Melinte, Nicu Bădescu | 11.04.2014 | 16:06

UPDATE 17.13Conducerea Federaţiei l-a însărcinat pe ofiţerul de integritate al instituţiei, generalul Ioan Hurdubaie, să ia legătura cu cei doi observatori ai partidei, cel de joc şi cel de arbitri. Cei doi reprezentanţi ai LPF şi CCA urmează să discute înaintea meciului cu jucătorii şi cu antrenorii celor două echipe pentru a le prezenta situaţia suspectă, iar dacă rezultatul va fi conform cu scenariul creat în jurul acestei partide FRF va declanşa o anchetă pentru a dovedi dacă s-a petrecut ceva necurat sau nu. “Vom tăia în carne vie dacă se întîmplă ceva dubios la meciul în cauză. Dacă rezultatul va fi cel suspectat de casele de pariuri, atunci vom audia pe toată lumea implicată, de la jucători şi antrenori pînă la arbitri şi observatori“, a explicat o sursă din FRF  pentru FANATIK.

_______________________________________________________________________________________________________

Toate casele de pariuri din România au luat măsuri radicale înainte de meciul Universitatea Cluj – FC Botoşani, care se va disputa luni seară, la ora 18:30! Bookmakerii au scăzut drastic cota pentru 2 pauză, 1 final pentru acest eveniment. Ca să vă faceţi o idee, cota pentru ca oaspeţii să conducă la pauză, iar gazdele să cîştige la final este, în general, 30,00! La această partidă multiplicatorii au scăzut vertiginos, pînă la 2,95 la ”Casa Pariurilor”!

Casele de pariuri au luat această decizie, probabil, din cauza sumelor mari de bani pariate pe ”2 pauză, 1 final”, ca să-şi acopere pierderile, în caz că acest pronostic foarte rar se adevereşte. Cîţiva ”norocoşi” care au plasat pariurile înainte ca agenţiile să sesizeze sumele mari pariate, au prins o cotă de 29,00 la această partidă! Pentru echipa gazdă, Universitatea Cluj, întîlnirea este una vitală pentru salvarea de la retrogradare. De partea cealaltă, FC Botoşani n-are emoţii cu retrogradarea…

Majoritatea caselor de pariuri online au decis să scoată opţiunea de a miza pe ”2 pauză, 1 final”, iar cîteva dintre ele au scos complet meciul din ofertă!

Cote ”Casa Pariurilor”

casa pariurilor

Cote ”Bet Cafe Arena”

bet cafe arena

Cote ”Public Bet” şi o comparaţie cu celelalte meciuri de luni din Liga 1

public

Cote ”Stanleybet”

stanleybet

Cote ”Superbet”

superbet

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!