ADVERTISEMENT
Carousel hot news

De Amorim e în lot pentru meciul de diseară. Alibec, nu!

Directorul sportiv al Astrei, Costel Lazăr a declarat că obiectuvul echipei din Giurgiu în campionatul care începe astăzi este clasarea pe podium. În ceea ce priveşte transferurile atît de...
Autor: Silviu Ghering | 10.07.2015 | 11:56
De Amorim e în lot pentru meciul de diseară. Alibec, nu!

Directorul sportiv al Astrei, Costel Lazăr a declarat că obiectuvul echipei din Giurgiu în campionatul care începe astăzi este clasarea pe podium. În ceea ce priveşte transferurile atît de discutate ale lui Alibec şi De Amorim la Steaua, oficialul giurgiuvean susţine că nu există nici o ofertă pentru cei doi jucători, care fac parte din lotul şi planurile antrenorului Marius Şumudică pentru noul sezon.

ADVERTISEMENT

“Obiectivul nostru este unul dintre primele trei locuri. În legătură cu Alibec şi De Amorim, nu există nici o ofertă pentru ei, cum nu există nici o ofertă acum pentru nici unul dintre componenţii lotului nostru. De Amorim face parte din lotul pentru meciul de astă-seară, cu Concordia Chiajna, este foarte posibil să joace, asta numai Marius Şumudică va decide, în timp ce Alibec nu a fost oprit pentru astă-seară din cauza unei accidentări”, a spus Costel lazăr la un post de televiziune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!