Carousel hot news

Grozavu nu era grozav de supărat: “Noi am controlat meciul, dar sîntem naivi, luăm prea uşor goluri”

Antrenorul Botoşaniului, Leo Grozavu, era nemulţumit de punctele pierdute şi mulţumit de atitudinea elevilor săi....
Autor: Silviu Ghering | 20.07.2015 | 23:40

Antrenorul Botoşaniului, Leo Grozavu, era nemulţumit de punctele pierdute şi mulţumit de atitudinea elevilor săi.

“Cam aşa trebuie să arate fotbalul. Astă seară la Botoşani s-a jucat fotbal. NUmai că noi sîntem încă naivi, primim prea uşor gol. Nu cred că s-a simţit oboseala, noi am controlat, totuşi, meciul, am pus presiune pe adverasri, mai ales în a doua repriză. Nu trebuie să uităm cine sîntem, sîntem Botoşani şi mai avem foarte mult de muncă”, a declarat Grozavu la o televiziune de sport.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

“Sînt nemulţumit de un singur punct pe propriul teren, dar i-am felicitat pe băieţi pentru atitudine, au dat tot ce au putut acum pe teren, n-am ce să le reproşez nimic în afaraă de naivitaăţile cu care trebuie să luptăm meci de meci”

“Pentru noi ar fi echivalent cu cîştigarea unui trofeu dacîă reuşim să scoatem pe Legia, sîntem profesionişti şi ne vom comporta ca atare, dar repet să nu uităm cine sîntem”

Marius Criotoru: “Nu avem nici o scuză, noi am vrut în cupele europene”

Marius Croitoru nu era supărat după egalul 2-2 de la Botoşani, cu Viitorul.

“Chiar dacă am pierdut un punct, am jucat, am dat goluri, am revenit de două ori. Chiar dacă am jucat după cîteva zile de la meciul cu Legia, nu avem nici o scuză, băieţii merită tot respectul tocmai pentru că au jucat obosiţi şi nu au renunţat după un gol luat foarte repede. Noi am vrut în cupele europene, noi trebuie să ne obişnuim cu ritmul de un meci la două, trei zile”, aspus veteranul moldovenilor la un post de televiziune.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

În legătură cu returul din Liga Europa, împotriva polonezilor de la Legia Varşovia, Croitoru a recunoscut că “nu noi sîntem favoriţi chiar dacă 0-1 pare un scor bun în deplasare, posibil de întors. Legia este, însă, o echipă cu mult mai multă experienţă decît noi, o să jucăm evident la victorie şi calificare, dar repet, nu noi sîntem favoriţi”.

Hagi, mulţumit de remiza de la Botoşani: “Am făcut un joc extraordinar!”

Lui Marius Croitoru nu i s-a părut deplasat să-şi manifeste marea admiraţie pentru antrenorul adversarilor: “Gică Hagi pentru mine este etalonul fotbalului românesc. Pentru ceea ce a făcut pe teren, dar şi pentru ceea ce face acum la Academia lui, şansa enormă pe care le-o dă copiilor să înveţe fotbal în cele mai bune condiţii, iar astea costă o groază de bani şi pe Gică Hagi nu-l ajută nimeni, e numai şi numai meritul lui această Academie”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!