Fotbal intern

Meciul amical Anglia – România se va juca pe “Villa Park”. Englezii au anunţat cât va costa un bilet

14.02.2020 | 19:33
Meciul amical Anglia  Romania se va juca pe Villa Park Englezii au anuntat cat va costa un bilet
ADVERTISEMENT

UPDATE, 14 februarie, ora 19:34 /  Echipa națională a României va juca un meci amical cu Anglia pe 7 iunie, cu câteva zile înainte de startul Campionatul European 2020, iar duelul dintre cele două reprezentative se va disputa pe “Villa Park”, stadionul lui Aston Villa. Conform presei engleze, cel mai ieftin bilet la meci va costa 20 de lire sterline


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3.00 este cota României pentru câștigarea grupei A de la barajul pentru EURO 2020. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

UPDATE, 12 decembrie, ora 08:38 / Varianta disputării meciului amical Anglia – România la Newcastle a picat definitiv. Oficialii federației britanice au fost refuzați, deoarece cu câteva zile înainte pe St. James’ Park va avea loc un important turneu de rugby, iar gazdele se tem că gazonul nu va rezista și pentru partida de fotbal. O decizie finală a englezilor este așteptată până în februarie.


Știre inițială, 7 decembrie

Meciul amical Anglia – România, interzis pe Anfield

Dailymail.co.uk anunță că  Federația Engleză de Fotbal a decis ca partida să nu aibă loc pe arena care are o capacitate de 54.074 de locuri deoarece Liverpool le-a dat interzis jurnaliștilor de la The Sun pe stadionul pe care evoluează formația lui Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a Angliei nu a mai jucat pe Anfield de la amicalul disputat împotriva celor de la Uruguay, în martie 2006, și nu va evolua nici în iunie cu România, iar Federația Engleză de Fotbal are opțiuni limitate în ceea ce privește stadionul pe care va avea loc partida cu reprezentativa lui Mirel Rădoi.

Meciul dintre Anglia și România nu poate avea loc pe Anfield, toate acestea deoarece Liverpool le-a interzis jurnaliștilor de la The Sun să intre pe stadionul echipei lui Jurgen Klopp și la antrenamentele și conferințele de presă ale “cormoranilor”.

ADVERTISEMENT

De unde a pronit scandalul dintre Liverpool și The Sun

Totul a pornit din momentul în care The Sun a avut o acoperire istorică în momentul producerii tragediei de la Hillsborough, atunci când la un meci din semifinalele Cupei Angliei dintre Liverpool și Nottingham a avut loc o busculadă care a cauzat decesul a 96 de persoane și rănirea a peste 700.

Imediat după tragedia de la Hillsborough, The Sun scria pe prima pagină: “The Truth” (n.r. Adevărul) şi îi acuza pe fanii lui Liverpool că sunt reponsabili de tragedia de la semifinala Cupei Angliei. Asta nu e tot! Antrenorii şi managerii care au trecut pe la Liverpool au refuyat să ofere interviuri publicaţiei după evenimentele din 15 aprilie 1989.

ADVERTISEMENT

Oficialii Federaţiei Engleze de Fotbal au luat în considerare Anfield, toate acestea deoarece alte arene nu sunt disponibile în ziua meciului. Pe Wembley, Old Trafford şi Goodison Park sunt indisponibile. Aceştia au negociat şi cu Newcastle pentru a juca pe St. James Park, dar momentan nu s-a ajuns la un acord.

România primeşte 150.000 de euro pentru a juca împotriva Angliei

Echipa naţională a României ar urma să încaseze o sumă mare de bani de pe urma meciului amical pe care tricolorii îl vor juca împotriva Angliei . Englezii au ajuns la un acord cu Federaţia Română de Fotbal pentru 150.00 de euro, iar suporterii români vor avea la dispoziţie 10.000 de bilete.

Echipa naţională a României a ratat şansa de a se califica direct la EURO 2020, dar va juca în baraj pentru un loc la turneul final. Tricolorii vor întâlni în semifinale Islanda, iar dacă se vor impune se vor duela în finală cu învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria.

ADVERTISEMENT