Fotbal international

Meciul care l-a făcut pe Cristiano Ronaldo să bea șampanie și să-și încalce promisiunea că nu va consuma niciodată alcool: “Am plâns până la deshidratare”

26.12.2019 | 23:36
Meciul care la facut pe Cristiano Ronaldo sa bea sampanie si sasi incalce promisiunea ca nu va consuma niciodata alcool Am plans pana la deshidratare
Meciul care l-a făcut pe Cristiano Ronaldo să bea șampanie și să-și încalce promisiunea că nu va bea niciodată alcool: "Am plâns până la deshidratare". Sursa foto: Twitter.com
ADVERTISEMENT

Pentru Cristiano Ronaldo, finala Campionatului European din 2016 a fost, deopotrivă, cel mai important moment al său la națională, pentru că a câștigat titlul continental, dar și cel mai trist, pentru că nu și-a putut ajuta din teren colegii, fiind nevoit să părăsească ”Stade de France” accidentat.

Meciul care l-a făcut pe Cristiano Ronaldo să bea șampanie și să-și încalce promisiunea că nu va bea niciodată alcool: “Am plâns până la deshidratare”

În finala Euro 2016, Portugalia – Franța, starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, a trăit o adevărată dramă personală. Lusitanul s-a accidentat în minutul 9, după un duel cu Dimitri Payet, iar ulterior a fost obligat să părăsească terenul în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Ronaldo și-a dorit foarte mult să fie prezent pe teren pe tot parcursul finalei cu Franța și a încercat să continue meciul, chiar dacă a acuzat dureri la genunchiul stâng. Nu a rezistat și s-a prăbușit pe teren în minutul 17.

La aproape patru ani de la acel eveniment, Cristiano Ronaldo a rememorat seara specială de la Paris, una în care, pentru a face față unei deshidratări din cauza lacrimilor, starul lusitan recunoaște că și-a încălcat un principiu, acela de a nu consuma alcool.

ADVERTISEMENT

”A fost o seară incredibilă atunci, de neuitat. Am plâns, am râs, am suferit, am strigat, m-am îmbătat. În timpul acelui joc, am plâns atât de mult încât am fost deshidratat.

La sfârșitul finalei cu Franța, în timpul celebrării trofeului, am băut un pahar de șampanie și imediat mi s-a urcat la cap.

ADVERTISEMENT

“Nu beau niciodată alcool, dar ziua aceea a fost atât de specială. Cel mai important trofeu de până acum”, a spus Ronaldo pentru goal.com

Cristiano Ronaldo, două trofee cu naționala Portugaliei

Titlul european obținut în 2016 contra Franței, chiar la Paris, a fost cel mai important din cariera lui Cristiano Ronaldo alături de națională.

ADVERTISEMENT
  • 99 de goluri în 164 de meciuri a marcat Cristiano Ronaldo pentru naționala Portugaliei

Vedeta lui Juventus are în palmares și Liga Națiunilor cu Portugalia. Lusitanii au câștigat prima ediţie a Ligii Naţiunilor după ce a învins echipa Olandei cu scorul de 1-0 (0-0), pe 6 iunie 2019, în finala jucată pe Stadio ”Dragao” din Porto. Goncalo Guedes (60) a marcat unicul gol.

ADVERTISEMENT