Sport

Meciul care putea aduce un transfer important pentru România: „Gigi Becali mi-a spus că Juventus s-a interesat de mine!”

Florin Lovin și-a adus aminte de un meci, la finalul căruia se putea produce un transfer important pentru fotbalul din România.
09.03.2023 | 08:15
Meciul care putea aduce un transfer important pentru Romania Gigi Becali mia spus ca Juventus sa interesat de mine
Meciul care putea aduce un transfer important pentru România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre duelul din deplasare dintre Steaua, actuala FCSB, și Fiorentina, din grupele Champions League, partidă disputată în sezonul 2008-2009, scor 0-0. Gigi Becali i-a transmis atunci lui Florin Lovin că a intrat în atenția lui Juventus.

Meciul care putea aduce un transfer important pentru România

Florin Lovin și-a adus aminte de meciul dintre Fiorentina și Steaua, din grupele Champions League, în care el s-a evidențiat prin mai multe faze bune de joc, dezvăluind că Gigi Becali i-a transmis că Juventus s-a interesat de el și că a cerut o sumă de transfer între 5 și 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu Fiorentina a fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care eu le-am făcut la Steaua. A venit domnul Gigi Becali la mine după meci și mi-a spus că Juventus s-a interesat de mine și că a cerut 5-10 milioane de euro pe mine, că e treaba bună.

Poate că au fost niște oameni de la Juventus care au văzut meciul și li s-a părut că sunt interesant, chiar nu am idee, dar acela chiar a fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care eu le-am făcut în carieră”, a spus Florin Lovin, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Duelul cu Adi Mutu a fost interesant!”

Florin Lovin a continuat și a vorbit despre cum el și colegii săi au fost întâmpinați de Adi Mutu, care făcea spectacol la meciurile Fiorentinei în acea perioadă, fiind de departe starul echipei, într-o formație cu nume grele precum: Alberto Gilardino, Felipe Melo, Sebastien Frey sau Dani Osvaldo.

„Duelul cu Adi Mutu a fost foarte interesant. Adi nu a fost arogant, a fost foarte ok cu noi, a venit să vorbească cu noi și înainte și după meci.

ADVERTISEMENT

Mă uit la Felipe Melo și îmi aduc aminte ce topoare băga, venea cu ambele picioare. Au fost două meciuri dure cu Fiorentina și îmi aduc aminte cu mare drag de ele”, a mai spus Florin Lovin.

„Am avut 14 meciuri jucate în Champions League. Știu că MM spune că se pun și meciurile jucat în play-off-ul Champions League, dar eu nu sunt de acord cu asta, pentru că nu e același lucru.

ADVERTISEMENT

Eu consider că poți spune că ai jucat în Champions League atunci când ai intrat în grupe, pentru că nivelul este deja altul și se pun altfel problemele”, a mai spus fostul mijlocaș al „roș-albaștrilor”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru „12” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT