Fotbal international

Meciul Coasta de Fildeș – Etiopia a fost întrerupt după ce arbitrul s-a prăbușit pe teren. Video

30.03.2021 | 23:47
Meciul Coasta de Fildeș - Etiopia a fost întrerupt după ce arbitrul s-a prăbușit pe teren. Video
Meciul Coasta de Fildeș - Etiopia a fost întrerupt după ce arbitrul s-a prăbușit pe teren. Video
ADVERTISEMENT

Meciul Coastei de Fildeș din preliminariile Cupei Africii pe Națiuni, cu Etiopia, a fost întrerupt după 80 minute. Arbitrului central, Charles Bulu, i s-a făcut rău și a fost cărat pe o targă. 

Arbitrul de rezervă nu a putut să continue partida în locul lui Bulu, deoarece era de origine ivoriană! Atunci când partida a fost întreruptă, Coasta de Fildeș conducea cu 3-1.

ADVERTISEMENT

Prăbușirea din senin a arbitrului de centru a provocat stupoare printre jucătorii și oficialii care au luat parte la meci. Arbitrul a fost cărat cu targa în afara terenului.

Meciul Coasta de Fildeș – Etiopia a fost întrerupt după ce arbitrul s-a prăbușit pe teren

Meciul dintre Coasta de Fildeș și Etiopia s-a disputat în etapa a șasea a grupei K din preliminariile Cupei Africii pe Națiuni, în Abidjan, pe stadionul Olympique Alassane Ouattara.

ADVERTISEMENT

Ivorienii au avut partida la discreție și conduceau cu 2-0 la pauză, după golurile lui Willy Boly și Franck Kessie, fotbaliștii lui Wolves, respectiv AC Milan.

După pauză, Etiopia a redus diferența prin Kebede, care a marcat în minutul 74. Kouassi a marcat imediat pentru Coasta de Fildeș și a refăcut ecartul de două goluri, în minutul 76.

După doar patru minute, arbitrul de centrul Charles Bulu s-a prăbușit pe teren. El a primit ajutor din partea medicilor pe teren, înainte de a fi cărat în afara suprafeței de jos pe o targă.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale, citate de Daily Mail, Bulu a fost transportat la spital. Culmea, el nu trebuia să arbitreze această partidă, dar arbitrul selectat inițial a fost trimis acasă după ce s-a infectat cu noul coronavirus!

În mod normal, locul lui Bulu ar fi trebuit să fie luat de arbitrul de rezervă, numai că acesta era originar din Coasta de Fildeș! Astfel, s-a luat decizia ca meciul să fie oprit după 80 de minute, iar rezultatul final să fie 3-1 pentru gazde.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri