Fotbal international

Meciul Coasta de Fildeș – Etiopia a fost întrerupt după ce arbitrul s-a prăbușit pe teren. Video

30.03.2021 | 23:47
Meciul Coasta de Fildes  Etiopia a fost intrerupt dupa ce arbitrul sa prabusit pe teren Video
ADVERTISEMENT

Meciul Coastei de Fildeș din preliminariile Cupei Africii pe Națiuni, cu Etiopia, a fost întrerupt după 80 minute. Arbitrului central, Charles Bulu, i s-a făcut rău și a fost cărat pe o targă. 

Arbitrul de rezervă nu a putut să continue partida în locul lui Bulu, deoarece era de origine ivoriană! Atunci când partida a fost întreruptă, Coasta de Fildeș conducea cu 3-1.

ADVERTISEMENT

Prăbușirea din senin a arbitrului de centru a provocat stupoare printre jucătorii și oficialii care au luat parte la meci. Arbitrul a fost cărat cu targa în afara terenului.

Meciul Coasta de Fildeș – Etiopia a fost întrerupt după ce arbitrul s-a prăbușit pe teren

Meciul dintre Coasta de Fildeș și Etiopia s-a disputat în etapa a șasea a grupei K din preliminariile Cupei Africii pe Națiuni, în Abidjan, pe stadionul Olympique Alassane Ouattara.

ADVERTISEMENT

Ivorienii au avut partida la discreție și conduceau cu 2-0 la pauză, după golurile lui Willy Boly și Franck Kessie, fotbaliștii lui Wolves, respectiv AC Milan.

După pauză, Etiopia a redus diferența prin Kebede, care a marcat în minutul 74. Kouassi a marcat imediat pentru Coasta de Fildeș și a refăcut ecartul de două goluri, în minutul 76.

ADVERTISEMENT

După doar patru minute, arbitrul de centrul Charles Bulu s-a prăbușit pe teren. El a primit ajutor din partea medicilor pe teren, înainte de a fi cărat în afara suprafeței de jos pe o targă.

Conform presei locale, citate de Daily Mail, Bulu a fost transportat la spital. Culmea, el nu trebuia să arbitreze această partidă, dar arbitrul selectat inițial a fost trimis acasă după ce s-a infectat cu noul coronavirus!

ADVERTISEMENT

În mod normal, locul lui Bulu ar fi trebuit să fie luat de arbitrul de rezervă, numai că acesta era originar din Coasta de Fildeș! Astfel, s-a luat decizia ca meciul să fie oprit după 80 de minute, iar rezultatul final să fie 3-1 pentru gazde.

ADVERTISEMENT