Fotbal intern

Meciul cu Dinamo, decisiv pentru transferul lui Dennis Man în Anglia. Doi agenţi englezi, la meci

08.07.2020 | 13:28
Meciul cu Dinamo decisiv pentru transferul lui Dennis Man in Anglia Doi agenti englezi la meci
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat că mai multe cluburi din Anglia vor avea trimiși miercuri seară, pe Arena Națională, la derby-ul cu Dinamo din semifinalele Cupei României pentru a-l vedea la lucru pe Dennis Man.

Formațiile care îl vor pe fotbalist ar fi Sheffield United și Norwich City, iar negocierile finale vor avea loc joi.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul bucureștenilor vrea pentru Man cel puțin 15.000.000 de euro, plus 10% dintr-un eventual transfer.


UPDATE 8 iulie, 21:00 / Doi agenţi din Anglia sunt prezenţi la partida dintre FCSB şi Dinamo din Cupa României. Michael Embra şi Danny Webber sunt numele celor doi, scrie Telekom Sport. Embra reprezintă JMW’s Sports Team, o firmă de impresariat care, din mai 2019, a perfectat 33 de transferuri pentru aproximativ 200 de milioane de lire sterline. De cealaltă parte, Webber, fost fotbalist profesionist format la academia lui Manchester United, este reprezentantul Tongue Tied Management.

ADVERTISEMENT

Ştirea iniţială, 8 iulie, 13:30:

”Dacă nu dau 15.000.000 de euro, să nu se mai deplaseze!”

”Pentru Man, le-am zis, dacă nu dau 15.000.000 de euro, să nu se mai deplaseze. Nu doar 15.000.000 am cerut, ci și 10% dintr-un eventual viitor transfer. Ei s-au deplasat, diseară vin la meci și mâine ne vedem la negocieri.

Nu pot să spun cine este, sunt vreo trei echipe din Anglia care îl vor pe Man. Dennis Man e prea serios să nu joace, indiferent de echipa la care ar ajunge”, a declarat Becali, potrivit ProX.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali susține că Dennis Man este singurul jucător al FCSB-ului dorit de alte cluburi, pentru Florinel Coman nu sunt oferte.

Dennis Man are 21 de ani și a evoluat în 28 de meciuri în acest sezon pentru FCSB, reușind să înscrie 8 goluri. Fotbalistul s-a transferat în 2016 de la UTA Arad la echipa din București.

ADVERTISEMENT

Cine va fi căpitanul FCSB-ului cu Dinamo?

Gigi Becali, finanțatorul bucureștenilor, a dezvăluit și cine va fi căpitanul FCSB-ului contra lui Dinamo. În meciul tur, echipa lui Becali s-a impus cu 3-0.

”L-am ascultat pe Mirel Rădoi, iar diseară Moruțan va fi căpitan de echipă!”, a zis Gigi Becal.

Patronul FCSB-ului vrea să obțină sume importante de bani pe Florinel Coman și Dennis Man, dar selecționerul României, Mirel Rădoi, a spus că Moruțan ar putea fi transferat dacă ar juca mai mult: ”Dacă ar evolua meci de meci, Moruțan ar pleca primul!”.

În meciul tur, disputat în urmă cu două săptămâni pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, FCSB a trecut de Dinamo cu 3-0, prin golurile marcate de Adi Popa, Darius Olaru și Cristian Dumitru.

”Derby de România”, FCSB-Dinamo, se va juca miercuri de la ora 20:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,87 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT