Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Meciul cu FCSB trebuie să-l câștigăm! Să arătăm că avem cel mai bun lot din România” Mihai Rotaru, războinic înainte de Craiova – FCSB

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, mesaj clar pentru jucătorii lui Ivailo Petev înainte de derby-ul cu FCSB. Ce spune despre antrenorul bulgar.
22.01.2024 | 13:45
Meciul cu FCSB trebuie sal castigam Sa aratam ca avem cel mai bun lot din Romania Mihai Rotaru razboinic inainte de Craiova  FCSB
Mihai Rotaru, declarații furibunde. Cine ia deciziile la echipă și ce le transmite jucătorilor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a intervenit la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care se vede pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30. Patronul „leilor” a ținut să lămurească un subiect „fierbinte” odată pentru totdeauna.

Mihai Rotaru, iritat înainte de derby-ul cu FCSB: „Este decizia antrenorului și a fost întotdeauna la Craiova”

Mihai Rotaru a ținut să sublinieze că nu este deloc implicat în partea sportivă și nu se bagă peste antrenorul echipei: „Din contră. Mister mi-a transmis mie asta. Noi am făcut o analiză acuma, ce facem. Și avem un plan pentru ceea ce va urma pe termen scurt. Pentru că acuma noi avem meciul cu FCSB”.

ADVERTISEMENT

Patronul Universității Craiova îi avertizează însă pe „alb-albaștri” înainte de meciul de „Oblemenco”: „Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt. 

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu știe ce jucători va scoate din prima echipă Ivailo Petev: „Habar nu am. Este decizia antrenorului și așa a fost întotdeauna la Craiova. Nu există aici protejat sau neprotejat. N-a existat niciodată. Totul a fost creat de presă. Nu există că eu nu am vrut să îi bage pe anumiți jucători. Nu se pune problema și nu s-a pus niciodată”.

Mihai Rotaru, mesaj clar: „Echipa am aflat-o înainte de meci. Nu fac ședințe tehnice cu Mister”

Mihai Rotaru susține că are un comportament diferit total față de cel al lui Gigi Becali: „Eu echipa aseară am aflat-o înainte de meci. Așa este normal . Nu fac ședințe tehnice cu Mister să îmi spună ce are de gând că nu mă interesează. Noi trebuie să rezolvăm problemele. Asta trebuie să facem. 

ADVERTISEMENT

Este o analiză internă și știm cu toții despre ce este vorba. Sunt convins că va lua cele mai bune decizii în acest sens pentru a le rezolva. Vor intra jucătorii pe care Mister îi consideră că își doresc să câștige. Pe scut sau sub scut”.

Rotaru a oferit detalii de ultimă oră și despre accidentarea lui Andrei Ivan: „O contuzie foarte puternică pe un fascicul de mușchi. Îl va ține departe 2-3 zile. Nu cred că mai mult. Din punct de vedere medical eu nu cred că vor fi probleme. Am discutat cu doctorul Stamatescu după meci și asta mi-a transmis. Foarte dureros din ce am înțeles”.

ADVERTISEMENT

„Asta vreau să văd de la jucătorii noștri”

Universitatea Craiova se poate îndepărta și mai mult de titlu, iar Mihai Rotaru le dă peste nas jucătorilor săi și le readuce aminte un lucru: „Hotărât am fost întotdeauna. Nu s-a pus niciodată probleme să fiu în dubii. Direcția trebuie să fie una singură: muncă, disciplină și dat totul pe teren pentru tricoul pe care-l porți și pentru clubul care îți oferă cele mai bune condiții din România. Și nu mă ascund când spun asta. Așa este.

Pentru că cele mai bune condiții înseamnă cele mai bune condiții antrenament, alimentație, cantonament. Am avut cel mai scump cantonament anul acesta peste tot ceea ce a fost în România.

Și atunci tu trebuie să dai ceva înapoi. Marius Constantin a jucat cu o plagă de 10 centimetri pe picior. Asta vreau să văd de la jucătorii noștri. Caracterul aduce automat după el sacrificiul”. 

Mihai Rotaru, mesaj clar pentru jucători înainte de meciul cu FCSB. Cine ia deciziile la echipă

ADVERTISEMENT
Tags:
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Tania Budi nu se mai ascunde. Vedeta a arătat tot și și-a înnebunit...
Tania Budi nu se mai ascunde. Vedeta a arătat tot și și-a înnebunit fanii de pe internet
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume