Sport

Meciul din Conference League dintre Nice și Koln, amânat după incidentele dintre suporteri. Un fan al „țapilor”, în stare gravă. Video

Meciul din Conference League dintre Nice și Koln a fost amânat după incidentele de pe stadion dintre fanii ambelor echipe.
08.09.2022 | 20:13
Meciul din Conference League dintre Nice si Koln amanat dupa incidentele dintre suporteri Un fan al tapilor in stare grava Video
Meciul din Conference League dintre Nice și Koln, amânat după bătăile dintre suporteri. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT

În urma luptelor, un fan al „țapilor” a ajuns în stare gravă la spital, medicii încercând să intervină prompt pentru a-i salva viața.

Meciul din Conference League dintre Nice și Koln, amânat după incidentele dintre suporteri

Problemele între suporterii lui Nice și cei ai lui Koln au început înaintea confruntării, iar primarul orașului din Franța a avut o reacție dură la adresa fanilor veniți din Germania pentru a-și susține echipa.

ADVERTISEMENT

„Condamn comportamentul scandalos al suporterilor lui FC Koln, care nu au avut deloc respect pentru orașul care i-a primit pașnic și în spirit de fraternitate.

O să cerem clubului Koln factura pentru pagubele produse și pentru măturarea spațiului public”, a scirs Christian Estrosi, primarul orașului Nice, pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Un suporter al lui Koln a căzut de la mare înălțime de pe stadion

În momentul în care suporterii lui Koln au încercat să forțeze pătrunderea în dreptul suporterilor lui Nice, un fan al „țapilor” a căzut de la mare înălțime și a ajuns în stare gravă la spital.

Forțele de ordine au intervenit și au reușit să îi îndepărteze pe fanii lui Koln folosind gaze lacrimogene, pentru a-i dispersa pe aceștia.

ADVERTISEMENT

Dante, fundașul lui Nice, și Jonas Hector, mijlocașul lui Koln, au încercat să discute cu fanii pentru a-i calma.

Pe stadion disputele au continuat și suporterii au aruncat cu torțe și scaune, transformând arena din riviera Franței într-un câmp de luptă.

ADVERTISEMENT

UEFA a încercat să facă tot posibilul pentru ca meciul de fotbal să continue, însă prefectul din Alpes-Maritime nu vrea sub nicio formă ca partida să mai continue. Între timp, porțile stadionului au fost închise.

În cele din urmă, meciul va fi reluat la o oră distanță față de momentul în care a fost programat, fără suporteri în tribune, iar la cel mai mic incident, partida va fi anulată.

Rareș Ilie nu a început ca titular meciul cu Koln și se afla pe banca de rezervă a echipei lui Lucien Favre.

ADVERTISEMENT