Sport

Meciul dintre FCSB și FC Argeș, amânat?! Reacția LPF: “Este în interesul fotbalului! O să găsim soluții și cu televiziunile”. Exclusiv

18.09.2020 | 11:43
Meciul dintre FCSB si FC Arges amanat Reactia LPF Este in interesul fotbalului O sa gasim solutii si cu televiziunile Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar din Europa League după un adevărat thriller cu Backa Topola, echipă pe care a învins-o cu 6-6 (5-4 după penalty-uri). Următorul meci vine, teoretic, foarte repede pentru FCSB, duminică, de la ora 21:30. 

Din informațiile FANATIK, meciul cu FC Argeș va fi amânat, în condițiile în care FCSB are la dispoziție foarte puțini jucători pentru această confruntare și în mai puțin de o săptămână urmează meciul cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar.

ADVERTISEMENT

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit pentru FANATIK despre această speță și spune că în acest moment Liga nu a primit nicio propunere, însă cel mai probabil meciul cu FC Argeș va fi amânat:

Meciul dintre FCSB și FC Argeș, amânat?! Reacția LPF: “Este în interesul fotbalului!”

“În momentul în care vorbim nu am primit nicio solicitare de la FCSB pentru a amâna confruntarea cu FC Argeș. Dar, cu siguranță vom găsi soluții pentru această confruntare. 

ADVERTISEMENT

Primează interesul fotbalului românesc și în scurt timp FCSB va juca împotriva lui Slovan Liberec. Dacă meciul cu FC Argeș va fi amânat, cu siguranță va fi pentru mai mult de 7 zile că altfel nu are cum să se joace.

O să vedem, avem soluții. O să discutăm în cursul zilei de azi și vom ieși și cu un punct de vedere oficial după ce vom discuta și cu televiziunile”, a spus Justin Ștefan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut doar 14 jucători valizi cu Backa Topola! Coman s-a accidentat și este indisponibil

FCSB a avut 14 jucători valizi pentru meciul cu Backa Topola din turul doi preliminar din Europa League. Ca scenariul să fie și mai sumbru, Florinel Coman, unul dintre starurile echipei, s-a accidentat serios și va fi scos din circuit două săptămâni.

LPF ia în calcul să amâne meciul cu FC Argeș și pentru că pentru FCSB urmează un meci crucial cu Slovan Liberec, joia viitoare, la Giurgiu. Confruntarea se joacă tot într-o singură manșă, iar învingătoarea se califică în play-off.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii: ”Pentru meciul de campionat, cu FC Argeș, nici nu știu câți ne mai întoarcem acasă”

Mihai Pintilii, omul care a stat pe banca celor de la FCSB cu Backa Topola, a declarat că își dorește ca meciul cu FC Argeș să fie amânat mai ales că nu știe câți jucători va putea avea la dispoziție pentru această confruntare:

”Pentru meciul de campionat, cu FC Argeș, nici nu știu câți ne mai întoarcem acasă. Nu știu câți vom fi sănătoși. Conducerea se va ocupa, să vedem dacă putem amâna meciul cu Argeșul. Cred că e posibil… Rămâne de văzut, se va ocupa conducerea”, a spus Pintilii la finalul meciului.

 

ADVERTISEMENT