Meciul Feyenoord – Venlo, oprit după 40 de secunde! De ce arbitrul i-a trimis pe jucători la vestiare! Video

Ciprian Postolache    Laurențiu Preda   
în Fotbal international
04/11/2018, 21:08
Meciul Feyenoord – Venlo, oprit după 40 de secunde! De ce arbitrul i-a trimis pe jucători la vestiare! Video GALERIE FOTO
Fanii lui Feyenoord au așteptat în zadar reluarea partidei Feyenoord - Venlo

Robin Van Persie și colegii lui nu au apucat să joace decât 40 de secunde pe teren propriu înmpotriva lui Venlo. Nocturna de pe “De Kuip” nu s-a aprins și cum se lăsase întunericul, arbitrul a oprit partida. Jucătorii au fost trimiși la vestiare și toată lumea a așteptat rezolvarea problemei. Nu s-a reușit nimic așa că după 30 de minute de așteptare, s-a anunțat că partida nu se va mai relua și se va anunța o altă dată la care meciul va avea loc.

Fanii prezenți pe De Kuip din Rotterdam s-au distrat cât au așteptat reluarea partidei. Ei au aprins lanternele de la telefoane în încercarea de a înlocui nocturna nefuncțională. După ce gazdele au încercat din răsputeri să repare defecțiunea, s-a făcut și anunțul către fani. “Ne pare foarte rău, acesta este cel mai mare coșmar pentru directorul unui stadion. Problema a fost localizată, dar nu s-a putut rezolva situația”, a spus directorul arenei, Jan van Merwijk.

Meciul Feyenoord – Venlo a fost suspedat. La ei se reprogramează, la noi ar fi pierdut meciul cu 0-3 la “masa verde”

Chiar dacă partida nu s-a mai putut juca din cauza nocturnei nefuncționale, fanii nu au fost supărați. Partida dintre Feyenoord și Venlo era ultima a etapei, dar cum soarele începea să apună, arbitrul nu a lăsat meciul să se desfășoare fără ca nocturna să fie funcțională. Și antrenorul Giovanni van Bronckhorst a reacționat. “Te pregătești pentru un meci, ești gata de începerea jocului, se întâmplă, dar după numai un minut e gata. Cei care au de pierdut sunt fanii”, a spus antrenorul lui Feyenoord.

Imediat după suspendarea partidei, reprezentanții celor două echipe au început discuțiile cu reprezentații federației pentru a se stabili noua dată de disputare a meciului. În Eredivisie nu este ca în Liga 1, așa că Feyenoord nu riscă să piardă meciul la “masa verde”. Dacă era în România, gazdele ar fi avut la dispoziție o oră pentru remedierea problemei, iar în caz de nereușită ar fi pierdut partida cu scorul de 0-3.

  • 40 de secunde a durat partida Feyenoord – Venlo
Închide ×