Fotbal intern

Meciul Hermannstadt – FCSB trebuia să se joace la Mediaş! Ce s-a întâmplat. “Preşedintele refuză cu încăpăţânare!”

29.09.2018 | 17:11
Meciul Hermannstadt  FCSB trebuia sa se joace la Medias Ce sa intamplat Presedintele refuza cu incapatanare

Meciul Hermannstadt – FCSB din etapa a 10-a, ediţia 2018 – 2019, din Liga 1 Betano, trebuia să se joace la Mediaş, dar oficialii formaţiei din Sibiu au fost refuzaţi. Preşedintele echipei pregătite de Alexandru Pelici, Teodor Birţ, a dezvăluit că a avut discuţii cu oficialii lui Gaz Metan, dar avceştia nici nu au vrut să audă de posibilitatea ca sibienii să joace meciul cu FCSB pe stadionul din Mediaş.

Duminică, de la ora 21.00, Hermannstadt primeşte vizita formaţiei FCSB. Cum, până în momentul actual, toate jocurile sibienilor s-au jucat la lumina zilei, oficialii din Sibiu au încercat să obţină din nou accdeptul de a disputa partida cu echipa pregătită de Nicolae Dică pe stadionul “Gaz Metan” din Mediaş, dar preşedintele medieşenilor a refuzat. Astfel , Hermannstadt – FCSB va avea loc la Târgu Mureş.

De ce nu se joacă meciul Hermannstadt – FCSB la Mediaş

”Meciurile de Liga 1 nu se pot juca oriunde, pur și simplu. (…) Am încercat toate variantele. În județul Sibiu nu există un stadion pe care să îl amenajezi cât de cât pentru a putea juca. Ieri am mai încercat o dată varianta Mediaș. Nu se poate! Președintele Gazului Metan refuză cu încăpățânare, indiferent cine încearcă să ne ajute în acest demers”, a spus Teodor Birţ, oficialul echipei Hermannstadt.

Lucrările pentru modernizarea stadionului lui Hermannstadt au început
Stadionul lui Hermannstadt este într-un proces de modernizare

Stadionul din Sibiu este modernizat, iar preşedintele grupării sibiene, Teodor Birţ, a dezvăşuit că noul termen de finalizare a primei faze a lucrărilor de la “Municipal” este fixat pentru luna octombrie a anului 2018. Astfel, este posibil ca primul meci de pe teren propriu să îl dispute contra Astrei Giurgiu, programat la mijlocul lunii viitoare.

Hermannstadt – FCSB, duminică, 30 septembrie, de la ora 21.00, în etapa a 10-a a Ligii 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro şi pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV.