Sporturi

Wozniacki, out de la Paris! Cu cine se bate Halep pentru locul 1

04.06.2018 | 13:42
Caroline Wozniacki, huiduită la Paris după ce a cerut întreruperea meciului

UPDATE, ora 13:42. Daria Kasatkina s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros! Rusoaica a învins-o pe Caroline Wozniacki în două seturi, scor 7-6, 6-3. Daneza o mai poate depăşi pe Halep doar dacă Simona nu va ajunge în semifinale. În acel scenariu, diferenţa ar fi de 5 puncte pentru daneză. Dacă Halep se califică în semifinale, va lupta pentru primul loc doar cu Muguruza.

Wozniacki rămâne cu 6745 puncte după eliminarea de la Roland Garros
Wozniacki rămâne cu 6745 puncte după eliminarea de la Roland Garros. 


Meciul dintre numărul 2 WTA, daneza Caroline Wozniacki, şi rusoaica Daria Kasatkina, locul 14 mondial, contând pentru optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, a fost întrerupt, duminică seară, în setul al doilea, din cauza întunericului.

Caroline Wozniacki a fost fluierată copios în mai multe rânduri de spectatorii prezenţi pe arena centrală de la Roland Garros. Ocupanta locului 2 WTA i-a înfuriat pe spectatori după ce a cerut supervizorului turneului să oprească meciul cu Daria Kasatkina, programat duminică seara.

Aflată într-un moment dificil după ce a pierdut primul set, Wozniacki a susţinut că este prea întuneric şi nu se mai poate juca, într-un moment în care scorul era 1-1 în setul secund. Daneza a fost fluierată copios de spectatori, iar supervizorul a refuzat să pună în practică dorinţa ei.

Până la urmă, meciul a fost întrerupt

Câteva minute mai târziu, când scorul era 3-3, Wozniacki a cerut din nou întreruperea meciului, având şi acceptul Kasatkinei. Spectatorii au fluierat din nou, dar de această dată meciul a fost înterupt. Confruntarea se va relua luni, după ora 13:45, de la scorul 6-3, 3-3, după meciul dintre Halep şi Mertens.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri