Fotbal international

Meciul Manchester City – Real Madrid, în pericol să nu se dispute. Anunțul de ultimă oră al Guvernului britanic

26.07.2020 | 14:59
Meciul Manchester City  Real Madrid in pericol sa nu se dispute Anuntul de ultima ora al Guvernului britanic
ADVERTISEMENT

Meciul Manchester City – Real Madrid, din manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League, este în pericol să nu se dispute din cauza situației provocate de Covid-19.

Marea Britanie traversează o nouă perioadă dificilă din cauza pandemiei de coronaavirus înregistrând aproape 1.000 de cazuri noi pe zi, iar Guvernul a luat măsuri pentru reducerea riscului de infectare.

ADVERTISEMENT

Una dintre aceste măsuri impuse de autoritățile de la Londra ar putea afecta și ssectorul sportiv și în special întâlnirea de pe Etihad Stadium, programată la 7 august.


UPDATE, 26 iulie, ora 14:59 / La scurt timp după ce s-a scris că meciul Manchester City – Real Madrid ar putea să nu se joace în Anglia, Guvernul britanic a dezmințit informațiile.

ADVERTISEMENT

Conform Sky Sports News, autoritățile britanice au anunțat că partida se va juca așa cum este programată, deoarece delegația celor de la Real Madrid va fi exceptată de regula prin care persoanele care vin din Spania vor intra în carantină pentru 14 zile.


Disputarea partidei Manchester City – Real Madrid este în pericol

Disputarea partidei Manchester City – Real Madrid este pusă în pericol de decizia Guvernului britanic care a hotărât ca toate persoanele care călătoresc din Spania să intre în carantină pentru 14 zile ca măsură de prevenție.

ADVERTISEMENT

În cazul în care oficialitățile britanice nu vor face o excepție pentru echipa lui Zinedine Zidane, decizia finală privind disputarea acestui meci va ajunge pe masa celor de la UEFA. Cel mai probabil, conducătorii forului european vor dispune jucarea partidei pe teren neutru.

Real Madrid a pierdut prima manșă, pe teren propriu, scor 1-2, dar visează să întoarcă rezultatul mai ales că jucătorii au un moral excepțional după ce au câștigat titlul în La Liga.

ADVERTISEMENT

Partida retur dintre Manchester City și Real Madrid este programată pe Etihad Stadiun în data de 7 august, de la ora 22:00. Învingătoarea acestei întâlni va da piept în sfeturile de finaală cu câștigătoarea întâlnirii dintre Juventus Torino și Olympique Lyon.

Și formația lui Pep Guardiola are un moral foarte bun înaintea returului cu ”galacticii”, în ciuda faptului că au pierdut titlul în Premier League. ”Cetățenii” au câștigat la TAS apelul împotriva deciziei UEFA dde a-i suspenda pentru doi ani din cupele europene.

În această vară, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, pregătește o campanie uriașă de vânzări de jucători și are ca scop obținerea a 180 de milioane de euro. Printre cei care v9or pleca de pe Bernabeu sunt și vedetele Gareth Bale și James Rodriguez.

ADVERTISEMENT