Sporturi

Meciul România – Italia din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială se va juca la Cluj-Napoca. Prețul biletelor

06.03.2020 | 15:35
Meciul Romania  Italia din barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala se va juca la ClujNapoca Pretul biletelor
ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre naționalele României și Italiei din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială de Fed Cup se va juca la Cluj-Napoca, anunță Federația Română de Tenis.

Barajul România – Italia pentru menținerea în Grupa Mondială se va juca la Cluj-Napoca

Eliminată de Rusia din drumul către turneul final de la Budapesta, naționala României de Fed Cup va juca cu Italia în barajul de menținere în Grupa Mondială!  Duelul se va disputa la mijlocul lunii viitoare.

ADVERTISEMENT

”Federația Română de Tenis anunță locul de desfășurare a întâlnirii de Fed Cup by BNP Paribas dintre România și Italia, din 17 și 18 aprilie 2020, din play-off-ul Grupei Mondiale.

Astfel, meciul va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte importante întâlniri ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia și Germania, în 2018, cu Canada și Elveția, și, în 2020, cu Rusia”, se arată în comunicatul FRT.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea duelului România – Italia va juca și în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup.

S-au pus în vânzare și biletele pentru această partidă

Oficialii Federației Române de Tenis au anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru întâlnirea de Fed Cup dintre România și Italia.

Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare vineri, 6 Martie 2020, de la ora 14.30, pe site-ul www.bilete.ro. Preţurile biletelor: Inel 1 = 90 Ron, Inel 2 = 70 Ron.

ADVERTISEMENT

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc și care posedă un bilet valabil, anunță FRT.

România, eșec la limită în meciul cu Rusia

Tot la Cluj, în luna februarie a acestui an, România a fost la un pas de a produce o uriașă surpriză. Cu o alcătuire nouă, date fiind absențele rachetelor 1, 2 și 3, România a pierdut calificarea la turneul final al Fed Cup, din perioada 14-19 aprilie, care va avea loc la Budapesta.

ADVERTISEMENT
  • Ana Bogdan, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian, Ioana Bara și Raluca Olaru au alcătuit echipa României la meciul cu Rusia.

La capătul celor patru meciuri de simplu scorul a fost 2-2, după ce Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au adus puncte uriașe pentru ”tricolore”.

În meciul decisiv, cel de dublu, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au cedat în faţa perechii Ana Blinkova/Ana Kalinskaia în două seturi, 6-3, 6-2

Astfel, România a fost învinsă de Rusia cu 3-2 în meciul din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, dispută care a avut loc tot în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT