Sporturi

VIDEO + FOTO. Remiză în meciul săptămânii în box! Golovkin şi Alvarez vor să se lupte din nou!

Meciul săptămânii in box! Kazakhul Ghenai Golovkin şi mexicanul Saul "Canelo" Alvarez s-au luptat sâmbătă noapte în cel mai aşteptat meci de box al săptămânii, în sala T-Mobile din Las...
17.09.2017 | 14:02
VIDEO  FOTO Remiza in meciul saptamanii in box Golovkin si Alvarez vor sa se lupte din nou

Meciul săptămânii in box! Kazakhul Ghenai Golovkin şi mexicanul Saul “Canelo” Alvarez s-au luptat sâmbătă noapte în cel mai aşteptat meci de box al săptămânii, în sala T-Mobile din Las Vegas, în faţa celor 22.000 de spectatori care au luat cu asalt evenimentul. Cei doi pugilişti au boxat pentru titlul mondial la categoria mijlocie, cel care urmează să rămână la sportivul din Kazakhstan, în urma deciziei de egalitate. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Golovkin, 35 de ani şi Alvarez, 27, au oferit spectatorilor din sala un show total, cu multe lovituri puternice şi bine ţinte, însă arbitri au văzut doar o remiză. Primul judecător a văzut 118-110 pentru mexican, al doilea l-a dat învingător pe kazakh, 118-110, în timp ce al treilea a văzut doar un rezultat de egalitate, 114-114.

Golovkin – Alvarez meciul săptămânii în box

Meciul dintre cei doi a fost fără discuţii duelul săptămânii în lumea boxului. Golovkin şi-a păstrat astfel titlurile WBA, WBC şi IBF, fiind neînvins în 38 de partide. De partea cealaltă, “Canelo” Alvarez a ajuns la 52 de partide şi are un bilanţ incredibil: 49 de victorii, două remize şi o înfrângere. Kazakhul Golovkin a pierdut ultima dată o luptă în 2004, la Jocurile Olimpice de la Atena şi a fost nemulţumit de decizia arbitrilor.

“Cred că meritam să câştig, dar sunt de acord şi cu un meci revanşă” , au fost primele cuvinte la cald rostite de campionul en-titre. Saul Alvarez este şi el tentat de un nou meci pentru titlul mondial: “Am simţit forta loviturilor sale, dar mi-aş dori un meci revanşă cu el”.