Video

VIDEO / Meciul şi trofeul pentru Arsenal! “Tunarii” au umilit campioana Angliei şi au cîştigat Supercupa

Arsenal Londra a cîştigat un nou trofeu! "Tunarii" s-au impus cu 3-0 în Supercupa Angliei, golurile partidei cu City fiind înscrise de Cazorla, Ramsey şi Giroud....
10.08.2014 | 16:33
VIDEO  Meciul si trofeul pentru Arsenal Tunarii au umilit campioana Angliei si au cistigat Supercupa
ADVERTISEMENT

Arsenal Londra a cîştigat un nou trofeu! “Tunarii” s-au impus cu 3-0 în Supercupa Angliei, golurile partidei cu City fiind înscrise de Cazorla, Ramsey şi Giroud.

Este al doilea trofeu în ultimele două luni pentru Arsenal, după Cupa FA, cîştigată în faţa lui Hull, scor 3-2. La tunari a debutat vedeta Alexis Sanchez, alături de fundaşii Debuchy şi Chambers.

ADVERTISEMENT

alexis arsenal

UPDATE 18:50 / FINAL DE MECI! Arsenal a cîştigat Supercupa Angliei după ce s-a impus cu 3-0 în faţa lui Manchester City.

UPDATE 18:23 / GOOOOL ARSENAL! Tunarii conduc cu 3-0 după ce Giroud a înscris un super-gol din afara careului.

ADVERTISEMENT
Loading the player…

UPDATE 18:03 / A început repriza secundă!

UPDATE 17:46 / Pauză pe Wembley! Tunarii au dominat prima repriză, reuşind să înscrie prin Cazorla şi Ramsey.

UPDATE 17:44 / GOOOOOL ARSENAL! Tunarii sînt de neoprit! Ramsey înscrie cu un şut în colţul lung din careu.

ADVERTISEMENT
Loading the player…

UPDATE 17:22 / GOOOOOOL ARSENAL! Tunarii au deschis scorul în minutul 22 prin spaniolul Santi Cazorla, după o primă parte a jocului în care au dominat jocul.

Loading the player…

ECHIPELE DE START

rars

Arsenal va juca împotriva lui Manchester City în Supercupa Angliei pe Wembley, meci care deschide sezonul în fotbalul mare din insulă. Va fi o confruntare extrem de interesantă, în condiţiile în care suporterii sînt nerăbdători să vadă cum se prezintă cele două echipe după campaniile active pe piaţa transferurilor.

ADVERTISEMENT

Meciul va avea loc de la ora 17:00 şi va putea fi urmărit în România pe Sport.ro şi Dolcesport. 

Arsenal a fost ca niciodată una dintre echipele care au cheltuit bani destul de mulţi pentru transferuri. Principala achiziţie a tunarilor în această vară e Alexis Sanchez, adus de la Barcelona pentru 40 de milioane de euro. În plus, la Arsenal au mai venit fundaşii Calum Chambers şi Mathieu Debuchy, dar şi portarul naţionalei Columbiei, David Ospina.

gun__1405066205_sanchez17a

La Manchester City au venit în această vară Frank Lampard în postura de jucător liber, portarul Willy Cabalero de la Malaga, Bacary Sagna şi Fernando.

Frank-Lampard-ya-se-vistio-de-Citizen

“Cetăţenii” favoriţi la pariuri

Cîştigătoarea titlului în Anglia, Manchester City este favorită la pariuri, avînd cota 1,61 să ridice trofeul, în timp ce Arsenal are cota 2,20 să obţină un succes.

Meciul absenţelor

Manchester City nu se va putea baza în acest meci pe Kompany, Zabaleta, Demichelis, Aguero, Fernandinho şi Sagna care sînt încă în vacanţă după campionatul mondial. În plus, de la cetăţeni vor absenta Lampard şi Alvaro Negredo.

De la Arsenal e foarte probabil să lipsească cei 3 nemţi care au participat la campionatul mondial din Brazilia: Mertesaker, Podolski şi Ozil, menajaţi.

Echipele probabile:

Arsenal: Szczesny- Debuchy, Koscielny, Chambers, Gibbs – Wilshere, Arteta, Alexis, Ramsey, Cazorla – Giroud

Manchester City: Hart – Clichy, Kolarov, Boyata, Nastasic – Fernando, Toure – Silva, Nasri, Jovetic – Dzeko

 

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

ADVERTISEMENT