Sport

Meciul U Cluj – Rapid se va juca în condiții extrem de proaste. Gazonul de pe Cluj Arena arată execrabil. Foto

Întâlnirea U Cluj - Rapid deschide etapa a 23-a din SuperLiga, iar duelul se anunță a fi unul crâncen pentru că gazonul se prezintă în condiții mizerabile.
27.01.2023 | 16:28
Meciul U Cluj  Rapid se va juca in conditii extrem de proaste Gazonul de pe Cluj Arena arata execrabil Foto
Întâlnirea U Cluj - Rapid deschide etapa a 23-a din SuperLiga, iar duelul se anunță a fi unul crâncen pentru că gazonul se prezintă în condiții mizerabile. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Gazonul de pe Cluj Arena a arătat rău încă de la meciul precedent, în care ardelenii au învins pe final cu 2-1 pe FC Voluntari.

Gazonul, principala problemă la partida U Cluj – Rapid

Gazonul de pe Cluj Arena este într-o stare jalnică, astfel că partida U Cluj – Rapid, programată vineri seară, de la ora 20:00, le va da mult de furcă jucătorilor celor două echipe.

ADVERTISEMENT

Nici vremea nu este de partea fotbalului. La Cluj a nins destul de serios în ultimele ore și s-a pus un start serios de zăpadă. Este adevărat că administratorii au întins prelata pe suprafața de joc, dar acest lucru nu ajută prea mult.

De altfel, pagina de Facebook a clubului din Giulești a pus o fotografie de la Cluj Arena în urmă cu câteva ore în care terenul este acoperit de zăpadă și au prezis că va fi o întâlnire dificilă și din cauza gazonului.

ADVERTISEMENT

Fanii Rapidului s-au revoltat din cauza gazonului

Fanii Rapidului au reacționat vehement atunci când au văzut cum se prezintă suprafața de joc, iar unii dintre ei au cerut chiar ca meciul să fie amânat. ”E terminat gazonul ăla. S-a văzut și în cupă când am jucat cu ei. Oare nu se poate juca în altă parte?”

”Anulați meciul”, ”Rușinos să papi atâția bani de la buget, să construiești așa stadion și să joci pe el ca pe maidan”, ”Părerea mea e că nu se joacă”, ”Va fi orice, numai fotbal nu” sau ”Și așa gazonul era praf… Acum și cu zăpada asta… Luptă în mocirlă o să fie”, sunt câteva dintre mesajele suporterilor giuleșteni.

ADVERTISEMENT

”Să vezi măcel!”, ”Dacă se joacă meciul, se schimbă denumirea stadionului în Cluj – mocirla. Păcat de stadion!” sau ”Asta este o aberație. Pauza de iarnă trebuia să fie până la 1 martie”, sunt alte comentarii ale fanilor.

U Cluj - Rapid gazon

Ioan Ovidiu Sabău este deranjat de starea gazonului de pe Cluj Arena înaintea partidei cu Rapid, spunând că nu se poate pasa bine. Antrenorul ”șepcilor roșii” este de părere că sunt multe lucruri care trebuie schimbate la club, pentru ca echipa să evolueze în condiții normale.

ADVERTISEMENT

”Au încercat să repare gazonul în perioada asta. Dar multe nu se pot face, aici trebuie schimbate multe. Sunt lucrări destul de mari, care nu pot fi făcute acum. Trebuie refăcut drenul. În primăvară, când trece perioada asta.  Nu arată bine terenul, mai multe nu știu nici eu. Nu poți să pasezi cum trebuie, e destul de greu”, a declarat Sabău.

ADVERTISEMENT