Fotbal international

Meciul vieții pentru Milan Pavkov în Steaua Roșie – Liverpool. Cine este uriașul din atacul sârbilor

06.11.2018 | 23:54
Meciul vieții pentru Milan Pavkov în Steaua Roșie - Liverpool. Cine este uriașul din atacul sârbilor
Meciul vieții pentru Milan Pavkov în Steaua Roșie - Liverpool

Milan Pavkov, atacantul de 24 de ani și 1,93 metri de la Steaua Roșie Belgrad, a avut nevoie de numai 30 de minute pentru a reuși o „dublă” în partida de Liga Campionilor cu Liverpool.

Performanța sa este cu atât mai impresionantă, cu cât defensiva lui Liverpool arată mai bine ca niciodată în acest sezon. Până la acest meci, „cormoranii” nu primiseră niciodată două goluri în prima repriză.

Meciul vieții pentru Milan Pavkov în Steaua Roșie – Liverpool

Pavkov a deschis scorul în minutul 22 cu o lovitură de cap în urma unei centrări venite din corner. Apoi, în minutul 29, atacantul a arătat că știe și cu mingea, șutând spectaculos de la mare distanță cu piciorul drept. VIDEO AICI

Milan mai jucase două partide în actuala ediție a grupelor Ligii Campionilor, dar nu reușise să înscrie. De altfel, în precedenta stagiune Pavkov nu s-a bucurat de încredere nici măcar din partea conducerii clubului său, fiind împrumutat la Radnicki Niș. Acolo, sârbul a spart toate topurile, înscriind 23 de goluri în 33 de meciuri oficiale.

Primele sale goluri în cupele europene

Acestea evoluții l-au readus la Steaua Roșie, ba chiar din postura de titular. Până la meciul cu Liverpool, marcase de cinci ori în 15 partide oficiale pentru belgrădeni. Interesant este că acestea sunt primele sale goluri în cupele europene, incluzând aici chiar și tururile preliminare.

Pavkov a fost format de Novi Sad, iar la Steaua Roșie a ajuns în 2017. Tocmai a devenit un concurent serios pe postul de atacant central în naționala Serbiei pentru Aleksandar Mitrovic, fotbalistul lui Fulham, cu care se aseamănă extrem de mult ca stil de joc.

Atacantul de pe Marakana este cotat la numai 1,25 milioane de euro, dar cu siguranță cota sa a crescut considerabil odată cu golurile marcate în poarta lui Alisson.

Steaua Roșie a dat pe el numai 300 de mii de euro, bani plătiți în două tranșe către Radnicki Niș.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri