Sport

West Ham – FCSB, în pericol să fie amânat după decesul Reginei Elisabeta a II-a. UEFA a intervenit de urgență

Duelul european din Conference League dintre West Ham și FCSB a fost în pericol să fie reprogramat din cauza decesului Reginei Marii Britanii.
08.09.2022 | 21:40
West Ham  FCSB in pericol sa fie amanat dupa decesul Reginei Elisabeta a IIa UEFA a intervenit de urgenta
FCSB dispută primul meci din grupa B din Conference League, în deplasare, cu West Ham United. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a a Marii britanii s-a stins din viață în această seară, iar organizatorii partidei West Ham – FCSB din Conference League au solicitat amânarea duelului. UEFA nu a fost de acord.

Omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

West Ham și FCSB se vor înfrunta, în această seară, la Londra, în prima etapă din faza grupelor Conference League. Desfășurarea meciului a fost pusă însă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

Organizatorii întâlnirii au solicitat forului continental amânarea partidei după ce vestea morții Reginei Elisabeta a II-a a căzut ca un trăsnet peste britanici.

Oficialii clubului londonez și-ar fi dorit ca partida cu FCSB să se joace la o altă dată, pentru ca fanii echipei să-i aducă omagiile cuvenite celui mai longeviv suveran din istorie.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă partida se va disputa la ora stabilită, au anunțat reprezentanții clubului West Ham, care nu au găsit înțelegere la UEFA.

”Urmând instrucțiunile FA și UEFA, meciul din această seară împotriva FCSB va avea loc așa cum a fost planificat pe stadionul din Londra.

ADVERTISEMENT

Se va păstra un minut de reculegere înainte de începerea meciului, permițând echipelor, oficialilor de meci și tuturor celor prezenți să-și aducă omagiul Majestății Sale Regina”, a transmis West Ham.

Nicolae Dică a ascultat ”ordinul” lui Gigi Becali

Meciul dintre West Ham și FCSB îi va regăsi pe roș-albaștrii într-un nou sistem de joc. Este vorba de ceea ce i-a cerut Gigi Becali antrenorului Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Nemulțumit de rezultatele din campionatul intern, omul de afaceri i-a transmis tehnicianului că vrea să o vadă pe FCSB evoluând în sistemul preferat al latifundiarului 4-3-3.

Acest lucru aduce și o surpriză în primul 11 al vicecampioanei. Octavian Popescu va începe meciul pe banca de rezerve, tridentul ofensiv fiind format din Florinel Coman, Andrea Compagno și Andrei Cordea. Partida se joacă de la ora 22:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru ”12 și sub 2,5 goluri” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT