Sport

Meciul West Ham – FCSB, lider de audiență! Câți telespectatori au urmărit partida de la Londra

Meciul West Ham - FCSB a fost cel mai urmărit program TV al zilei de joi, cu o audiență de 1,7 milioane de telespectatori.
09.09.2022 | 16:45
Meciul West Ham  FCSB lider de audienta Cati telespectatori au urmarit partida de la Londra
1,7 milioane de telespectatori au urmărit aseară meciul West Ham - FCSB 3-1. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Meciul dintre West Ham United și FCSB din prima etapă a grupei B din Conference League, încheiat cu victoria englezilor cu scorul de 3-1, a atras o audiență-record pentru ziua de joi.

Peste două milioane de oameni la 22:15

Partida de pe London Stadium, transmisă de Pro TV, a fost urmărită în medie de 1,7 milioane de telespectatori în intervalul orar 22:02 – 23:55.

ADVERTISEMENT

Rating-ul înregistrat în rândul publicului cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, la nivel național, a fost de 10,6 puncte, iar cota de piață a fost de 36,3%.

Minutul de aur, momentul de vârf al partidei, a fost consemnat la 22:15, când scorul era încă 0-0, și a atras peste două milioane de telespectatori în fața ecranului.

ADVERTISEMENT

West Ham – FCSB, mai mult decât dublu față de România – Muntenegru

Pro TV s-a situat pe primul loc în topul audiențelor de ieri la o distanță uriașă față de următorul program, care a avut o audiență de 4,2 puncte și un share de 14,3 la sută.

“Formidabil. 10,5 rating, 35,3 share, 41% peste principalul concurent arată că ieri chiar și în armată s-a dat stingerea la miezul nopții. Vă mulțumim”, a fost mesajul postat de Mihai Mironică, unul dintre comentatorii meciului de la Londra, pe pagina lui de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ratingul obținut la West Ham – FCSB este cel mai mare dintre ultimele transmisiuni sportive ale postului din Pache Protopopescu. Audiența de ieri a fost de două ori și jumătate mai mare față de cea măsurată la ultimul meci al naționalei României din Nations League, pierdut cu 3-0 pe teren propriu în fața Muntenegrului și care a fost transmis tot de Pro TV.

FCSB – Anderlecht, următoarea provocare

În runda a doua din grupa B a Conference League, echipa lui Nicolae Dică o va înfrunta pe Anderlecht Bruxelles, care a câștigat ieri meciul cu Silkeborg de pe teren propriu, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Partida cu belgienii se joacă joia viitoare, pe Arena Națională.

Tags: