Fotbal international

Meciul zilei în UEFA Youth League! Real Madrid a învins-o cu 6-3 pe PSG, după ce francezii au condus cu 1-3. Video

26.11.2019 | 19:40
Meciul zilei in UEFA Youth League Real Madrid a invinso cu 63 pe PSG dupa ce francezii au condus cu 13 Video
ADVERTISEMENT

”Alfredo di Stéfano Stadium” din Madrid a găzduit meciul zilei de marți din UEFA Youth League. Echipele de Under 19 ale celor de la Real Madrid și PSG s-au întâlnit într-o avanpremieră a duelului dintre echipele mari care va avea loc marți seară pe ”Santiago Bernabeu”. Puștii celor două mari echipe ale Europei au oferit un meci de zile mari, cu nouă goluri și reveniri spectaculoase pe tabelă.

Meciul zilei în UEFA Youth League! Real Madrid a învins-o cu 6-3 pe PSG, după ce francezii au condus cu 1-3

Puștii antrenați de grecul Dani Poyatos au trecut de PSG cu scorul de 6-3 și s-au apropiat de calificarea în optimile de finală ale competiției. Cu o etapă înainte de finalul Grupei A, Real Madrid U19 a acumulat 12 puncte, cu trei peste Club Brugge. Meciul de la Madrid a fost unul extrem de spectaculos, în care PSG a avut la un moment dat 3-1 pe tabelă în minutul 62.

ADVERTISEMENT

Baeza a deschis scorul pentru gazde în minutul 6 și se părea că lidera grupei nu va avea emoții în a obține succesul. A urmat însă o revenire surprinzătoare pe tabelă a francezilor antrenați de Stephane Roche. Muinga, cu un hatrick de senzație (41, 49 și 52) a răsturnat tabela. Micii ”galactici” nu au fost de acord cu acest lucru și au avut 30 de minute de vis. Gonzales (62) a redus din diferență, Ruiz cu o ”dublă” (65, 68) a reîntors tabela (4-3), iar Aribas (73) și Rodriguez (90+1) au stabilit setul final: 6-3!

Echipele de start:

Real Madrid: Andugar – Rueda Garcia, Parra, Armenteros, Gutierrez (c) – Blanco – Aparicio Garcia, Gonzalez, Arribas, Baeza – Ruiz

ADVERTISEMENT

PSG : Franchi – Sissako, Mbe Soh (c), Kouassi – Pembélé, Ruiz-Atil, Kapo, Bernadou, Larkèche – Aouchiche – Kalimuendo.

Clasamentul Grupei A din Youth League

  1. Real Madrid – 12 puncte +6 (golaveraj)
  2. Club Brugge – 9 puncte +3
  3. Galatasaray – 6 puncte -3
  4. PSG – 3 puncte –6 
ADVERTISEMENT
Tags: