Carousel hot news

DEZVĂLUIRI. BLATURI pe… plus! Ce meciuri mari am cîştigat… în culise!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
28.04.2017 | 00:09
DEZVĂLUIRI. BLATURI pe... plus! Ce meciuri mari am cîştigat... în culise!
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

DEZVĂLUIRI. BLATURI PE… PLUS! Ne place, nouă, românilor, să ne victimizăm atunci când suntem „ciupiţi” în meciuri cu adversari „grande” din fotbalul mare. Dar trebuie să ştiţi că au fost şi cazuri în care i-am „făcut” noi pe „granzi”! FANATIK vă dezvăluie VINERI ce victorii mari am obţinut… din culise!

ADVERTISEMENT

DINAMO – STEAUA. DERBY ÎN… FAMILIE! Cumetriile dintre rivalele de moarte. Ce fini vor fi naşii… naşilor? Sau invers! Află „legăturile de familie” alb-roşii-albastre din FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO – STEAUA. FĂRĂ MILĂ!  Aşa i-a suflat „finul” Dănciulescu titlul „naşului” Lăcătuş! Când, unde şi cum, citiţi într-un „remember” savuros şi… meticulos în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

DINAMO. REVENIREA „CÂINELUI” RĂTĂCITOR. Un jucător adus de Mircea Rednic şi împrumutat „afară” de Ioan Andone este dorit înapoi în „haită” de Adrian Mutu. Ce argumente are managerul dinamovist, dar şi ce spune fotbalistul, aflaţi ÎN EXCLUSIVITATE din FANATIK-ul de VINERI!

STEAUA. RĂZBOI TOTAL. Conflictul „fratricid” dintre doi coechipieri „roş-albaştri”, stins de ochii presei şi ai suporterilor, atinge, în realitate, cote maxime. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI la ce absurdităţi s-a ajuns!

INTERNAŢIONAL. MILANO DECLANŞEAZĂ „REVOLUŢIA”! Ce îşi doresc – şi pe cine îşi doresc! – „granzii” lombarzi MILAN şi INTER în „era chineză” şi, mai ales, pe ce bani se bazează, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL. BANI DIN TV: 5,77 MILIARDE DE EURO! Sumele colosale cu care s-au cumpărat drepturile TV din fotbalul mare – şi nu numai! -, de câte ori mai puţin a luat campioana Angliei decât o echipă care n-a mai câştigat titlul de 11 ani, pe ce loc cu ghinion este Liga 1, ca bani, dar şi ca spectatori – toate acestea le puteţi afla din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri