Meciuri perfecte pentru Football Fantasy! Ce jucători free poți lua în echipa ta pentru derby-urile senzație din weekend

01.03.2019 | 17:31
Meciuri perfecte pentru Football Fantasy Ce jucatori free poti lua in echipa ta pentru derbyurile senzatie din weekend
ADVERTISEMENT

Primăvara începe cu derby-uri! Cel mai frumos sentiment, atunci când vorbim de un nou început, e să știm că există un lucru care, totuși, rămâne la fel: fotbalul spectacol.  Cel care ne bucură serile și ne face părtași într-un univers în care stai cu sufletul la gură până în minutul 90. Plus prelungiri.

Avem meciuri tari, avem echipe care-și pun ambițiile pe masă și se iau în piept petru cele 3 puncte. Să vedem care e mai bun. Să vedem care strânge puncte și la FootballCoin, pentru că nu e etapă fără competiție dedicată la football fantasy. Astfel zis, meniul e complet, așa că poftă bună de fotbal să ai!

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Barcelona

Deschidem balul cu El Clasico! Meciul de sâmbătă are încărcătură emoțională și mai mare pentru fanii celor două echipe, asta pentru că vine imediat după ciocnirea din Copa del Rey. Real Madrid a ieșit șifonată de acolo, așa că nu e om în tabăra madrilenilor care să nu se gândească la un singur lucru: REVANȘA! O să fie El Clasico cu numărul 241, iar până acum victoriile sunt împărțite în mod egal: 95 de meciuri câștigate de Barca, 95 de Real și 51 de rezultate de egalitate.

În plus față de victoria obținută pe Santiago Bernabeu miercuri, catalanii se întorc pe același stadion cu alte amintiri frumoase pentru ai lor. În turul campionatului, au câștigat cu 5-1. Aflați la 9 puncte distanță în campionat față de Real Madrid, băieții lui Valverde au deja mâna pe trofeu, așa că nu-și permit pași greșiți, mai ales o înfrângere cu madrilenii.  Statistica ține cu ei, înregistrând 12 victorii pe Santiago Bernabeu în ultimii 16 ani.

ADVERTISEMENT

Competiția dedicată campionatului Spaniei stă pregătită pentru tine, fără taxă de intrare, tot ce trebuie să faci este să-ți faci echipă și sigur nu poți ocoli jucătorii celor două rivale învolburate care se întâlnesc sâmbătă. Avem câteva ponturi free, care îți pot asigura puncte și, odată cu ele, câștiguri în XFC, cryptomoneda jocului. Odată ce strângi mai multe, îl poți curta pe Messi, care face parte din tabăra fotbaliștilor care costă.

Sergio Reguilon, cel care a terminat meciul cu catalanii din Copa del Rey în lacrimi, are motoarele deja pornite pentru un meci care să aibă un final mai fericit. E free în competițiile FootballCoin și are 328 de puncte strânse în acest sezon. Fundașul are Real în ADN și doar 22 de ani, adică timp destul să pună în practică mesajul postat pe Social Media după meciul din această săptămână: “Atunci când cazi, trebuie să te ridici”.

ADVERTISEMENT

Un alt jucător free din echipa madrilenilor este Junior Vinicius, care are 2 assist-uri și 1 gol în tricoul lui Real în acest sezon. Brazilianul văzut de mulți viitorul talent și idol al tribunelor de pe Bernabeu e și el gratis pentru echipa ta.

Nu schimbăm registrul vârstei, dar schimbăm tabăra și ne mutăm la Barcelona, de unde îl poți lua free pentru această etapă pe tânărul și neliniștitul, cu 8 goluri și 4 assist-uri în 22 de meciuri, și cu o Cupă Mondială în vitrina de acasă, monsieur Ousmane Dembélé. Sau ce zici de Arturo Vidal? Are 462 de puncte la Football Fantasy, 2 goluri și 4 assist-uri.

ADVERTISEMENT

 

Tottenham – Arsenal

North London Derby, cum îl mai știu toți iubitorii de Premier League, are în program să ne țină cu ochii lipiți de televizor la o oră în care mulți își fac somnul de frumusețe. Sâmbătă la 14:30, luăm prânzul în familia Premier League și ne pregătim să mâncăm pe cinste fotbal pe pâine. Întrebările nu-s prea multe: să fie meciul care să-l îngroape și mai mult pe Pochettino după o săptămână pe care ar vrea să o uite cât mai curând? Înfrângerile cu Burnley și cu Chelsea atârnă greu pe umerii lui Kane, în timp ce de partea cealaltă, băieții lui Emery sunt mai relaxați. Cam așa și trebuie să fii după o victorie în Europa League și 2 în campionate. Așa că, tocmai trecuți de Bate în Europa League, ne lovim de aceeași întrebare: Bate Arsenal? Din nou? Că în tur ne amintim cu toții că a fost 4-2.

53 de întâlniri au cele două echipe, dintre care 21 s-au terminat la egalitate, de 12 ori a bătut Spurs, iar de 20 Arsenal. Vecine de campionat, cele două echipe au nevoie de cele 3 puncte ca de aer: Spurs ca să o doară mai puțin că s-a depărtat de lupta pentru titlu, iar Arsenal ca să fugă de United cât o țin picioarele și să ocupe un loc de Champions League.

Și-acum ia-ți carnețelul de manager și notează-ți niște sfaturi pentru echipa ta. Apoi știi ce e de făcut, mai ales că s-au deschis porțile în campionatul special creat de noi pentru etapa aceasta de Premier League.

Kieran Trippier e free. Și se jură cu mâna pe stemă că o să fie cu ochii pe Lloris tot meciul, ca să nu îi mai bage mingea în poartă ca în partida cu Chelsea. Pe lângă gafa de miercuri, Trippier are 1 gol și 3 assist-uri pentru Tottenham, adică toate îndreptate spre poarta corectă. Plus 48 de tackle-uri. Are cele mai multe puncte la football fantasy din echipa lui, așa că zicem să-i dai o șansă. La capitolul jucători gratuiți îl găsim și pe Harry Winks, cu 558 de puncte.

 

La Arsenal în echipă poți găsi inspirația pentru atac. Pierre-Emerick Aubameyang este free și are în acest sezon 16 goluri înscrise, ținându-se aproape de Salah și Aguero în clasamentul golgheterilor. 748 de puncte are strânse în FootballCoin și mai are și 4 assist-uri, că știi vorba aia, dar din dar se face golul. Și dacă îl iei pe Auba în echipă, nu poți să îl iei fără tovarășul de joacă, Alex Lacazette, care a înscris 5 goluri în ultimele 6 meciuri. Se mai mândrește cu 6 assist-uri și cu 770 de puncte la football fantasy.

 

Lazio – AS Roma

Roma! Orașul căruia nu-i poți spune nu. Mai ales când ai și derby-ul acesta în program. Derby della Capitale este cu atât mai important acum, când cele două echipe luptă pentru ocuparea ultimului loc care duce în Champions League, loc râvnit și de vecina lor de campionat, Milan. De reținut că diferența dintre Roma și Lazio e de 6 puncte în favoarea lui Di Francesco, dar Lazio are un meci în minus. Deci cele două echipe se pot apropia, iar derby-ul de sâmbătă nu poate fi decât fitilul care să aprindă spectacolul dintre ele.

Roma mai are un avantaj, cifrele din trecut, pentru că în 10 meciuri, au câștigat de 7 ori, cedându-i doar de 2 ori victoria lui Lazio, iar o singură data finalizând meciul la egalitate.

Joaquin Correa este free și are în cont până acum în Serie A 3 goluri și 4 assist-uri. Aproape ca punctaj stă și Radu Ștefan, pe care îl poți lua dacă ai 900 XFC pentru el. Free este și mijlocașul central Romulo, cu 497 de puncte adunate și 1 gol și 2 assist-uri înregistrate pentru Lazio.

Ne mutăm cu inspecția și la AS Roma, de unde avem următoarele propuneri free pentru echipa ta: Bryan Cristante, care până acum a făcut bine ce-a făcut, anume 4 goluri, 3 assist-uri și 591 de puncte strânse la football fantasy.  Alessandro Florenzi va fi și el titular și poate adăuga ceva în plus cifrelor pe care le-a adunat până acum: 2 goluri și 1 assist.

Tot în acest weekend ne mai clătim ochii cu un alt derby din Italia. Deși cărțile sunt deja făcute și știm numele campioanei, Juventus-Napoli va fi mereu un meci tare. Dacă te pui în pielea jucătorilor lui Napoli, normal că vrei să bați ocupanta locului 1. Daca te pui în tricoul lui Juve, normal că vrei să bați. Pentru că ai mare nevoie de victorii în picioare înaintea returului cu Atletico din Champions League. De la Juventus, Blaise Matuidi e free și se ambiționează să mai strângă puncte, pe lângă cele 555 pe care le are acum la Football Fantasy. Arkadiusz Milik poate fi alegerea ta din echipa lui Napoli. Atacantul are 15 goluri marcate și 563 de puncte adunate.

Viitorul – FC Botoșani

Păi ce, credeai că nu zicem nimic de Liga 1? Mai ales acum, când s-au încins spiritele aproape de linia care desparte Play-out-ul de Play-Off. Botoșani este cu un punct peste linie, în timp ce Viitorul cu unul sub ea. Ambele vin după un egal în campionat, iar ideea unui alt meci fără victorie poate fi capăt de linie pentru un viitor în play-off pentru Hagi.

Ianis Hagi poate fi alegerea ta din echipa gazdă. 389 de puncte, 5 goluri și 2 assist-uri are până acum și e cazul ca cifrele să se mărească, dacă el și ai lui vor să scape de Play-out. De la Botoșani, Cătălin Golofca a strâns cele mai multe puncte în FootballCoin. Are 3 goluri și 4 assist-uri până acum în acest sezon.

Porto – Benfica

Ca să ai weekend-ul full cu fotbal de calitate, s-a nimerit ca primele două clasate din Portugalia să se întâlnească pentru 3 puncte care sunt vitale. Momentan, Porto stă cocoțată în vârf de clasament, la distanță de un punct de Benfica, dar locurile se pot răsturna cât ai zice “Gol Benfica!” Și că tot vorbim de gol, știm noi pe cineva care se poate ocupa cu asta. De fapt, se ocupă cu mare succes, fiind chiar pe primul loc în topul golgheterilor din Portugalia. Haris Seferovic are 15 goluri și 5 assist-uri pentru Benfica și este free și disponibil pentru echipa ta. De luat, pentru că Seferovic are o pasiune: marcarea golurilor împotriva lui Porto, el înscriind singurul gol al victoriei din tur cu marii rivali.

Și pentru că tot ne-am oprit la subiectul “Gol Benfica”, știm și cine ar putea să oprească acest eveniment. Iker Casillas, portarul care a avut 14 intervenții salvatoare în acest sezon și a primit doar 12 goluri. Și pentru că unul dintre ele este fix al lui Seferovic, Iker nu vrea să repete figura. Așa că, ce zici, merită să mizezi pe el?

Monchengladbach – Bayern

Credeai că Bundesliga se lasă mai prejos? Lasă-te surprins de un derby al orgoliilor, despărțite de 8 puncte, dar totuși active. Și dacă nu ești încă hotărât pe cine să iei în echipă, aruncă un ochi pe lista jucătorilor lui Gladbach. Sunt toți free. Deci Thorgan Hazard poate fi parte din lotul tău. Are 913 puncte, 9 goluri și 8 assist-uri. De partea cealaltă, Robert Lewandowski se poate gândi la o răzbunare a meciului din tur, când n-a dat niciun gol și, mai mult decât atât, a luat 3 de la Gladbach. Are 13 goluri, 9 asssist-uri și 736 de puncte la football fantasy până acum. Vorba aia: to be continued, mai ales că se bate pentru titlul de golgheter cu Jovic de la Frankfurt și Reus de la Dortmund, așa că stai cu ochii pe Bundesliga.

 

 

 

ADVERTISEMENT