Pariuri sportive

Meciurile care te pot RUINA: evită aceste COTE

După ce ieri s-au întâlnit la fotbal, Valencia şi Barcelona joacă din nou una împotriva celeilalte la baschet. Această partidă este cu mult mai echilibrată, aşa că ai face bine să stai...
02.02.2014 | 11:08
Meciurile care te pot RUINA evita aceste COTE
ADVERTISEMENT

După ce ieri s-au întâlnit la fotbal, Valencia şi Barcelona joacă din nou una împotriva celeilalte la baschet. Această partidă este cu mult mai echilibrată, aşa că ai face bine să stai departe de ea dacă vrei să joci azi la pariuri.

Hertha – Nurnberg (Fotbal, Germania)

Oaspeţii au obţinut prima victorie din acest sezon abia în runda precedentă, învingând la scor (4-0) pe Hoffenheim. Hertha a început anul cu un eşec, 0-1 la Frankfurt, dar păstrează în continuare şanse de a merge în Europa League, de care o separă doar două puncte. Chiar dacă a bifat o singură victorie până acum, Nurnberg pierde greu de obicei, remizând de 11 ori. Pe lista egalurilor făcute de oaspeţi se numără şi meciul cu Hertha din tur, încheiat cu scorul de 2-2.

ADVERTISEMENT

Valencia – Barcelona (Baschet, Spania)

Catalanii întâlnesc un adversar pe măsură în această rundă din campionatul spaniol de baschet. Valencia este ocupanta locului doi şi a câştigat 15 meciuri dintre cele 17 disputate până acum. Barcelona se află cu o poziţie mai jos, însă a suferit nu mai puţin de cinci înfrângeri, patru dintre ele în deplasare. Totuşi, oaspeţii sunt în mare formă, legând şapte victorii, ultima cu Panathinaikos în deplasare. Mai mult, meciurile directe o avantajează pe Barca, victorioasă în şapte din ultimele opt.

Denver Broncos – Seattle Seahawks (Fotbal, SUA)

Evenimentul anului în sportul american are loc în această noapte. Broncos şi Seahawks îşi dispută ediţia XLVIII a Superbowl, echilibrul între cele două fiind evident. Ambele au încheiat sezonul regulat cu un bilanţ 13-3 şi au câştigat categoric meciurile din play-off. Dacă Floyd Mayweather a jucat 13 milioane de dolari pe victoria celor din Denver, noi vă sfătuim să evitaţi acest meci, pentru siguranţa banilor dumneavoastră.

ADVERTISEMENT
Tags: