Sport

Meciurile contra CFR-ului, coșmarurile lui Mihai Popa! Portarul lui FC Voluntari, o nouă gafă majoră. Video

Mihai Popa, portarul lui FC Voluntari, are adevărate coșmaruri în meciurile cu CFR Cluj, iar acesta a gafat din nou decisiv.
30.01.2023 | 21:45
Meciurile contra CFRului cosmarurile lui Mihai Popa Portarul lui FC Voluntari o noua gafa majora Video
Meciurile contra CFR-ului, coșmarurile lui Mihai Popa. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După meciul din tur, în care CFR Cluj s-a distrat cu FC Voluntari, scor 4-0, partidă în care Mihai Popa a avut o prestație mult sub nivelul lui, campioana României a beneficiat de o nouă greșeală a ilfovenilor.

Meciurile contra CFR-ului, coșmarurile lui Mihai Popa

Mihai Popa are coșmaruri în meciurile contra CFR-ului, acesta gafând și în ultimul meci direct dintre cele două, când a ieșit greșit la o centrare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în minutul 68 CFR Cluj a beneficiat de o lovitură de corner, pe care Ciprian Deac a executat-o. Centrarea nu a fost ieșită din comun, însă ieșirea lui Mihai Popa a fost complet greșită și hazardată, deși nu se anunța un pericol iminent.

În cele din urmă, gafa s-a l-a încurcat și pe Cristian Paz, noul fundaș argentinian al lui FC Voluntari, pe care l-a lovit mingea în cap și a intrat în poartă. Acesta și-a dat autogol chiar la debut.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Mihai Popa a gafat și în meciul tur

Mihai Popa a gafat și în meciul tur, pierdut drastic de FC Voluntari în „Gruia”, scor 0-4, partidă în care a primit mai multe goluri de la distanță.

A fost o prestație surprinzătoare pentru Mihai Popa, mai ales că este recunoscut pentru agilitatea sa și pentru felul în care compensează prin parade spectaculoase lipsa unei talii impunătoare.

ADVERTISEMENT

Mihai Popa a fost la un pas să devină jucătorul CFR-ului în vară, însă ilfovenii s-au ținut tare pe poziție și nu au lăsat la preț:

În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziționarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a mandatat conducerea societății să obțină un preț de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.

ADVERTISEMENT

În acest moment, șansele acestui transfer sunt infime, ținând cont de oferta formației CFR 1907 Cluj”, a fost mesajul postat de conducerea celor de la FC Voluntari pe pagina de Facebook a clubului ilfovean.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Popa, conform transfermarkt.com
  • 22 de ani are Mihai Popa
ADVERTISEMENT
Tags: