Cele mai citite

Meciurile de astăzi pe care TREBUIE să le eviţi dacă pariezi

Oferta este limitată în acest start de săptămână. Mai mult, ai face bine să eviţi două confruntări, în care favoriţii întâlnesc adversari cu adevărat puternici, în faţa cărora au...
20.01.2014 | 11:58
Meciurile de astăzi pe care TREBUIE să le eviţi dacă pariezi

Oferta este limitată în acest start de săptămână. Mai mult, ai face bine să eviţi două confruntări, în care favoriţii întâlnesc adversari cu adevărat puternici, în faţa cărora au pierdut de nenumărate ori în trecut.

Tomas Berdych – David Ferrer (Tenis, Australian Open)

Berdych şi Ferrer nu au reuşit să ajungă niciodată pe primul loc în lume, dar rămân doi dintre jucătorii bine-cotaţi din circuitul ATP. Confruntările dintre cei doi au fost întotdeauna echilibrate şi imprevizibile. Spaniolul conduce cu 7-4, Berdych impunându-se însă în cea mai recentă partidă, disputată anul trecut, la Turneul Campionilor. Ceea ce face ca acest meci să fie şi mai greu de anticipat este faptul că va fi primul dintre cei doi la un turneu de Mare  Şlem.

Panathinaikos – Olympiakos (Baschet, Grecia)

Cele mai bune echipe de baschet din Grecia şi totodată două dintre cele mai puternice din toată Europa au meci direct în campionatul intern. Panathinaikos e lider, dar Olympiakos beneficiază de un lot superior din punct de vedere valoric. Totuşi, când meciurile au loc la Atena, oaspeţii obţin rareori victoria. De obicei se marchează puţine puncte, însă au fost numeroase cazuri de-a lungul timpului în care marile rivale le-au oferit fanilor spectacol total.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri