Fotbal international

Meciuri din Olanda, Belgia, Anglia și Germania au fost amânate! Furtuna „Ciara”, motivul pentru care Răzvan Marin și Tudor Băluță sunt nevoiți să se adăpostească în casă. Manchester City – West Ham nu se mai joacă duminică

09.02.2020 | 13:58
Meciuri din Olanda Belgia Anglia si Germania au fost amanate Furtuna Ciara motivul pentru care Razvan Marin si Tudor Baluta sunt nevoiti sa se adaposteasca in casa Manchester City  West Ham nu se mai joaca duminica
ADVERTISEMENT

Furtuna „Ciara” este motivul pentru care meciurile din Olanda, Belgia și Germania au fost amânate. Cetățenii români au fost avertizați de Ministerul Afacerilor Externe să evite pe cât posibil deplasările în ziua de duminică, 9 februarie, pe teritoriul țărilor vizate, din cauza vijeliei devastatoare.


UPDATE, 9 februarie, ora 13:23 / Partida din Premier League dintre Manchester City și West Ham United a fost amânată tot din cauza furtunei „Ciara”.

ADVERTISEMENT

Meciurile din Olanda, Belgia și Germania au fost anulate

Astăzi, 9 februarie, toate meciurile din Olanda și Belgia au fost amânate din cauza furtunii „Ciara”, iar partida din Bundesliga dintre Borussia Monchengladbach și Koln nu se va juca, tot din cauza avertizării cu cod portocaliu din partea meteorologilor.

Duminică s-ar fi disputat meciurile lui Ajax și Ado Den Haag, unde sunt legitimați românii Răzvan Marin și Tudor Băluță, însă Federația Olandeză de Fotbal a decis să nu se mai dispute niciun meci din cauza avertizării meteorologilor.

ADVERTISEMENT

În vară, o astfel de furtună a distrus acoperișul stadionului lui AZ Alkmaar, iar olandezii au fost nevoiți să dispute pe altă arenă meciurile pe care trebuiau să le joace pe teren propriu.

Oficialii clubului au postat pe rețelele de socializare vestea: „Nu a fost nimeni pe stadion la acea oră, toată lumea din club este alarmată de cele întâmplate și vom remedia problema cât se poate de repede”.

ADVERTISEMENT

Tudor Băluță a fost titular în două meciuri de la împrumutul în Olanda

Tudor Băluță a fost împrumutat în iarnă de Brighton la Ado Den Haag, formație pregătită de englezul Alan Pardew, iar de când a ajun în Olanda, mijlocașul naționalei de tineret a fost titular în două meciuri.

Pardew mizează pe Tudor Băluță și pe calitățile lui, motiv pentru care l-a lăsat de fiecare dată să joace toate cele 90 de minute.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Răzvan Marin are un sezon dificil la Ajax Amsterdam, mijlocașul a jucat doar 10 meciuri în Eredivisie de la startul sezonului și a reușit să ofere o pasă decisivă. Erik Ten Hag, antrenorul „lăncierilor” nu l-a mai folosit pe român în ultimele trei meciuri de campionat.

  • 12.000.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT