ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Revoluţia cotelor: FANATIK îţi spune meciurile pe care NU trebuie să pariezi!

Beneficiind de o gamă diversificată, astăzi există şi destule meciuri pe care ai face bine să le eviţi pe biletele de joc. FANATIK îţi prezintă trei dintre partidele unde este aproape...
Autor: Alin Miu | 25.01.2014 | 09:30
Revoluţia cotelor: FANATIK îţi spune meciurile pe care NU trebuie să pariezi!

Beneficiind de o gamă diversificată, astăzi există şi destule meciuri pe care ai face bine să le eviţi pe biletele de joc. FANATIK îţi prezintă trei dintre partidele unde este aproape imposibil de stabilit un pronostic.

ADVERTISEMENT

Nurnberg – Hoffenheim (Fotbal, Germania)

Nurnberg caută primul succes din acest sezon împotriva echipei cu cea mai vulnerabilă defensivă din Bundesliga. Totuşi, pe cât de modest se apără oaspeţii, pe atât de bine joacă în atac, marcând 36 de goluri până acum, mai mult chiar şi decât echipele ce se luptă pentru cupele europene. Gazdele au făcut multe schimbări în pauza de iarnă, schimbări care s-au văzut şi în rezultatele înregistrate în meciurile amicale. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Montpellier – Nice (Fotbal, Franţa)

Ambele formaţii traversează o perioadă excelentă, la mijlocul săptămânii reuşind să le elimine din Cupa Franţei pe PSG, respectiv Marseille. În campionat sunt neînvinse de trei runde, însă doar Nice stă liniştită. Montpellier încă se află aproape de retrogradare, la patru puncte mai exact. Atacanţii lui Nice se află într-o formă excepţională, cu zece goluri înscrise în ultimele patru jocuri oficiale.

Roda – Utrecht (Fotbal, Olanda)

Când joacă Roda, de obicei se înscriu multe goluri. Astăzi o înfruntă însă pe Utrecht, echipă ce a marcat numai de şase ori în deplasare în actuala stagiune. Problema gazdelor ar fi că joacă această partidă pe teren propriu, unde au câştigat numai de două ori în zece partide. În ciuda unei forme slabe, Utrecht este avantajată de meciurile directe, impunându-se de trei ori în ultimele patru vizite făcute la Kerkrade.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!