Fotbal international

Meciurile stranierilor în weekend. Reghecampf, remiză în Liga Campionilor Asiei. Keșeru, încă un gol în Bulgaria. Video

18.04.2021 | 23:02
Meciurile stranierilor in weekend Reghecampf remiza in Liga Campionilor Asiei Keseru inca un gol in Bulgaria Video
ADVERTISEMENT

După ce la mijlocul săptămânii s-au stabilit semifinalistele Champions League și Europa League, weekend-ul vine cu meciuri de foc pentru stranierii noștri. Atât pentru jucătorii, cât și pentru antrenorii aflați în luptă pentru trofee în țări străine.


Ionuț Radu, tot rezervă la Inter

UPDATE, 18 aprilie, ora 23:57 / Poartul Ionuț Radu a fost rezervă în meciul pe care echipa sa, Inter Milano, a terminat0o la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația SSC Napoli, în etapa a 31-a din Serie A.

ADVERTISEMENT

Keșeru a marcat din nou pentru Ludogoreț

UPDATE, 18 aprilie, ora 23:07 / Atacantul Claudiu Keșeru a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Ludogoreț Razgrad, a câștigat-o, în deplasare, scor 3-0, în fața formației Levski Sofia, în etapa a 24-a a campionatului Bulgariei.

Internaționalul român a deschis scorul în minutul 8 și a fost înlocuit în minutul 68. VEZI VIDEO. Ceilalți doi români de la Ludogoreț, Dragoș Grigore și Cosmin Moți, nu au fost în lot.

ADVERTISEMENT

Reghecampf, primul punct în Liga Campionilor Asiei

UPDATE, 18 aprilie, ora 23:04 / Echipa Al Ahli, antrenată de Laurențiu Reghecampf și cu Alexandru Mitriță titular, a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formația Al Duhail din Qatar, în etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Mitriță a fost înlocuit în minutul 45. După disputarea a două etape, trupa lui Reghecampf este pe poziția a treia, cu un singur punct.

ADVERTISEMENT

Florin Niță a închis poarta echipei Sparta Praga

UPDATE, 18 aprilie, ora 21:26 / Portarul Florin Niță a fost integralist în partida pe care echipa sa, Sparta Praga, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 1-0, în fața formației Slovacko, în etapa a 27-a a campionatului Cehiei.


Adrian Rus, titular în Ungaria

UPDATE, 18 aprilie, ora 20:54 / Fundașul Adrian Rus a fost titular în meciul pe care echipa sa, MOL Fehervar, a câștigat-o, în deplasare, scor 3-2, în fața formației Honved Budapesta, în etapa a 29-a a campionatului Ungariei.

ADVERTISEMENT

Rus a jucat toate minute, în timp ce portarul Arăad Tordai a fost rezervă.


Hanca și Râpă, integraliști în Polonia

UPDATE, 18 aprilie, ora 20:51 / Jucătorii Sergiu Hanca și Cornel Râpă au fost integraliști în partida pe care echipa lor, MKS Cracovia, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 0-0, cu formația Legia Varșovia, în etapa a 25-a a campionatului Poloniei.

Hanca a fost căpitan și a primit un cartonaș galben în minutul 6.


Gerrard l-a lăsat pe bancă pe Ianis Hagi în Old Firm

UPDATE, 18 aprilie, ora 19:15 / Mijlocașul Ianis Hagi a fost rezervă în meciul pe care echipa sa, Rangers, a câștigat-o, acasă, scor 2-0, în fața rivalei celtic Glasgow, în optimile de finală ale Cupei Scoției.


Nedelcearu, rezervă în Grecia

UPDATE, 19 aprilie, ora 19:13 / Fundașul Ionuț Nedelcearu a fost rezervă în partida pe care echipa sa, AEK Atena, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 3-1, în fața formației Asteras Tripolis, în etapa a patra a play-off-ului.


Stanciu, 60 de minute în Cehia

UPDATE, 18 aprilie, ora 19:11 / Mijlocașul Nicolae Stanciu a jucat 60 de minute în meciul pe care echipa sa, Slavia Praga, l-a câștigat, în deplasare, scor 1-0, în fața formației Slovan Liberec, în etapa a 27-a a campionatului Cehiei.


Florentin Matei, titular în Cipru

UPDATE, 18 aprilie, ora 19:04 / Mijlocașul Florentin Matei a jucat 66 de minute în partida pe care echipa sa, Apollon Limassol, a câștigat-o, în deplasare, scor 2-1, în fața formației AEL LImassol, în etapa a 33-a a campionatului Ciprului.


Ursea, eșec neașteptat în Ligue 1

UPDATE, 18 aprilie, ora 18:25 / Echipa OGC Nice, antrenată de Adrian Ursea, a fost învinsă, în deplasare, scor 0-2, de formația Dijon, la care mijlocașul Alex Dobre a intrat pe teren în minutul 75, în etapa a 33-a din Ligue 1.

În urma acestuio rezultat, Nice se află pe locul 10, cu 43 de puncte, în timp ce Dijon a rămas pe ultima poziție, cu 18 puncte.


Alex Băluță, titular în Ungaria

UPDATE, 18 aprilie, ora 18:18 / Mijlocașul Alexandru Băluță a fost titular în partida pe care echipa sa, Puskas Academy, a câștigat-o, acasă, scor 3-0, în fața formației MTK Budapesta, în etapa a 29-a a campionatului Ungariei.

Băluță, care a primit un cartonaș galben în minutul 41, a jucat până în minutul 72, în timp ce celălalt român de la Puskas Academy, Marius Corbu, a intrat pe teren în minutul 62


Maxim, tot meciul pe teren la Gaziantep

UPDATE, 18 aprilie, ora 18:16 / Mijlocașul Alexandru Maxim a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Gaziantep, l-a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, în fața formației Kasimpașa, în etapa a 35-a a campionatului Turciei.

Internaționalul român a primit un cartonaș galben în minutul 57, în timp ce fundașul Alin Toșca a fost rezervă la Gaziantep.


Țîru, integralist în Polonia

UPDATE, 18 aprilie, ora 18:14 / Fundașul Bogdan Țîru a fost integralist și a primit un cartonaș galben în minutul 34 al partidei pe care echipa sa, Jagiellonia Byalistok, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu formația Wisla Plock, în etapa a 25-a a campionatului Poloniei.


Boloni, învins de Cristi Ganea în Grecia

UPDATE, 18 aprilie, ora 17:16 / Formația Panathinaikos Atena, antrenată de de Ladislau Boloni, a fost învinsă, pe teren propriu, scor 1-2, de formația Aris Salonic, la care fundașul Cristian Ganea a intrat pe teren în minutul 59, în etapa a patra a play-off-ului campionatului Greciei.

În urma acestui rezultat, Aris Salonic a urcat pe locul secund, cu 57 de puncte, în timp ce Panathinaikos a rămas pe poziția a cincea, cu 49 de puncte.


Tătărușanu, tot rezervă la Milan

UPDATE, 18 aprilie, ora 15:45 / Portarul Ciprian Tătărușanu a fost rezervă în partida pe care echipa sa, AC Milan, a câștigat-o, acasă, scor 2-1, în fața formației Genoa, în etapa a 31-a din Serie A.


Bicfalvi, absent din cauza unei accidentări

UPDATE, 18 aprilie, ora 14:35 / Mijlocașul Eric Bicfalvi este accidentat la genunchi și nu a jucat în meciul pe care echipa sa, Ural, l-a pierdut, pe teren propriu, scor 0-1, în fața formației Rubin Kazan, în etapa a 26-a a campionatului Rusiei.


Sergiu Buș, pe final de meci în Coreea de Sud

UPDATE, 18 aprilie, ora 14:34 / Atacantul Sergiu Buș a intrat pe teren în minutul 77 al partidei pe care echipa sa, Seongnam, a pierdut-o, în deplasare, scor 0-1, în fața formației Jeonbuk, în etapa a zecea a campionatului din Coreea de Sud.


Budescu, integralist în Arabia Saudită

UPDATE, 17 aprilie, ora 23:34 / Mijlocașul Constantin Budescu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Damac, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Al Fateh, în etapa a 26-a a campionatului Arabiei Saudite.


Mircea Lucescu, victorie în derby-ul Ucrainei

UPDATE, 17 aprilie, ora 21:54 / Echipa Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, în deplasare, scor 1-0, formația Șahtior Donețk, în etapa a 22-a a campionatului Ucrainei.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de De Pena, în minutul 34, din penalty. Cu patru etape înainte de finalul sezonului, trupa tehnicianului român are un avans de zece puncte față de marea rivală din Donețk.


Chiricheș, integralist în Serie A

UPDATE, 17 aprilie, ora 21:53 / Fundașul Vlad Chiricheș a fost integralist în partida pe care echipa sa, Sassuolo, a câștigat-o, acasă, scor 3-1, în fața formației Fiorentina, în etapa a 31-a din Serie A.


Bumba, titular în Ungaria

UPDATE, 17 aprilie, ora 20:02 / Mijlocașul Claudiu Bumba a fost titular în meciul pe care echipa sa, Kisvarda, l-a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu Ferencvaros, în etapa a 29-a a campionatului Ungariei.

Bumba a fost înlocuit în minutul 90+1, în timp ce ceilalți doi români de la Kisvarda, portarul Mihai Mincă și fundașul Cornel Eene nu au fost convocați pentru această întâlnire.


Mogoș, integralist la Chievo

UPDATE, 17 aprilie, ora 19:32 / Fundașul Vasile Mogoș a fost integralist în partida pe care echipa sa, Chievo Verona, a pierdut-o, în deplasare, scor 0-1, în fața formației Cittadella, în etapa a 34-a din Serie B.


Drăguș nu mai prinde lotul la Crotone

UPDATE, 17 aprilie, ora 17:55 / Atacantul Denis Drăguș nu a fost în lotul echipei Crotone la meciul pierdut, acasă, scor 1-2, în fața formației Udinese, în etapa a 3-1 din Serie A.


Marius Marin, primul gol în acest sezon de Serie B

UPDATE, 17 aprilie, ora 16:55 / Mijlocașul Marius Marin a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Pisa, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 3-0, în fața formației Cosenza, în etapa a 34-a din Serie B.

Jucătorul român, care a fost căpitanul naționalei de tineret la Euro 2021, a evoluat pe toată durata întâlnirii și a înscris ultimul gol în minutul 86


Remiză pentru Gâlcă în Danemarca

UPDATE, 16 aprilie, ora 22:08 / Echipa Vejle BK, antrenată de Constantin Gâlcă, a remizat, acasă, scor 1-1, cu formația Aalborg, în etapa a treia a play-out-ului din Danemarca.

După această remiză, trupa tehnicianului român se află pe locul trei în play-out, cu 29 de puncte, șapte mai multe decât Lyngby, formație aflată pe prima poziție retrogradabilă.


Pușcaș a jucat în repriza a doua pentru Reading

UPDATE, 16 aprilie, ora 22:05 / Atacantul George Pușcaș a intrat pe teren în minutul 58 al partidei pe care echipa sa, Reading, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formația Cardiff City, în etapa a 42-a din Championship.


Grozav, integralist în Ungaria

UPDATE, 16 aprilie, ora 22:03 / Mijlocașul Gheorghe Grozav a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Diosgyor, a câștigat-o, în deplasare, scor 2-1, în fața formației Budafoki, în etapa a 29- a acampionatului Ungariei. Jucătorul român a primit un cartonaș galben în minutul 86.


Crețu, doar rezervă în Slovenia

UPDATE, 16 aprilie, ora 19:44 / Mijlocașul Alexandru Crețu a fost rezervă în partida pe care echipa sa, NK Maribor, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 0-0, cu formația Aluminij, în etapa a 28-a a campionatului Sloveniei.


Alibec, din nou pe teren

UPDATE, 16 aprilie, ora 17:55 / La trei luni după ce s-a accidentat într-un meci cu Istanbul Bașakșehir, atacantul formației Kayserispor, Denis Alibec, a revenit și a jucat câteva minute în întâlnirea din deplasare cu Konyaspor, scor 0-0, din etapa a 35-a a campionatului Turciei.

Internaționalul român a fost introdus pe teren în minutul 88. Ceilalți doi români de la Kayserispor, portarul Silviu Lung și fundașul Cristian Săpunaru, au fost rezerve.

Într-un alt meci din etapa a 35-a, atacantul Bogdan Stancu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Genclerbirligi, a pierdut-o, pe teren propriu, scor 2-3, în fața formației Sivassspor, deși în minutul 77 conducea cu 2-0.


În scenă vor intra internaționalii români din Cehia, Scoția, Grecia, Rusia sau Polonia. În Italia, Man și Mihăilă vor încerca să facă un nou meci mare care să o ajute pe Parma în lupta pentru evitarea retrogradării, într-un duel direct cu Răzvan Marin.

FANATIK nu susține doar fotbaliștii români, ci și antrenorii. Mircea Lucescu (Dinamo Kiev), Ladislau Boloni (Panathinaikos), Adrian Ursea (Nice), Constantin Gâlcă (Vejle BK) și Laurențiu Reghecampf (Al Ahli) vor fi și ei implicați în meciuri tari.

Pe Ianis Hagi îl așteaptă derby-ul cu Celtic în Cupa Scoției

Seria de meciuri de foc ale stranieri va fi deschisă, vineri, de la ora 20:00, de atacantul George Pușcaș. Echipa sa Reading primește vizita lui Cardiff City și are nevoie neapărată de victorie pentru a continua lupta de a prinde locurile de baraj pentru Premier League.

Încoronat deja campion cu Rangers, Ianis Hagi așteaptă cu nerăbdare marele duel cu rivala Celtic din optimile de finală ale Cupei Scoției. Întâlnirea de duminică, 18 aprilie, de la ora 17:00, este un prilej foarte bun pentru trupa lui Steven Gerrard de a-și întări dominația internă.

În Italia, sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 21:45, va fi un nou duel românesc. Răzvan Marin și Cagliari primesc vizita Parmei și Dennis Man și Valentin Mihăilă. În aceeași zi, de la ora 19:00, Vlad Chiricheș și Sassuolo joacă acasă cu Fiorentina.

După șocul suferit în Europa League, Nicolae Stanciu și Slavia Praga se întorc la competiția internă, pe care o domină autoritar, și vor juca în deplasare cu Slovan Liberec. Rivala Sparta Praga, unde este legitimat Florin Niță, va evolua acasă cu Slovacko.

Amintiri grele pentru Mircea Lucescu: urmează Șahtior – Dinamo Kiev

Cel mai așteptat meci din acest weekend este cel pe care echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, îl va juca, sâmbătă, în deplasare cu rivala Șahtior Donețk, fosta formație a tehnicianului român. Cu șapte puncte avans, Dinamo trebuie să nu piardă pentru a fi în proporție foarte mare noua campioană a Ucrainei.

Primul antrenor român care intră în luptă în acest weekend este Constantin Gâlcă. Formația sa Vejle BK primește, vineri, vizita lui Aalborg în play-out-ul din Danemarca. Duminică ziua este deschisă de Ladislau Boloni și Panathinaikos, care joacă acasă cu echipa lui Cristi Ganea, Aris Salonic.

Tot duminică, Adrian Ursea va continua lupta de a o salva de la retrogradarea din Ligue 1 pe OGC Nice, iar trei puncte pe terenul lanternei Dijor ar fi aur curat. Ziua va fi închisă de Laurențiu Reghecampf, care are meci în Liga Campionilor Asiei. După ce a pierdut fără drept de apel în Iran, în prima etapă din grupe, Al Ahli primește vizita formației Al Duhail din Qatar.

ADVERTISEMENT