Fotbal international

Meciurile stranierilor în weekend. Șumudică, în continuare fără victorie la Rizespor

FANATIK îți prezintă rezultatele stranierilor din acest weekend de fotbal internațional. Echipa lui Șumudică a remizat în deplasare în campionatul Turciei.
22.02.2021 | 20:30
Meciurile stranierilor in weekend Sumudica in continuare fara victorie la Rizespor
Echipa lui Șumudică a obținut doar o remiză în deplasare.
ADVERTISEMENT

Un nou weekend bate la ușă și aduce noi meciuri interesante pentru românii care evoluează în afara țării. Atât fotbaliștii noștri, cât și antrenorii vor avea de purtat dueluri importante.


Șumudică, doar egal în Turcia

UPDATE, 22 februarie, ora 20:31 / Echipa Caykur Riozespor, antrenată de Marius Șumudică, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Ankaragucu, în etapa a 26-a a campionatului Turciei.

ADVERTISEMENT

Astfel, Șumudică rămâne fără victorie la noua sa echipă după ce a fost instalat oficial. În urma acestui rezultate, trupa tehnicianului român se află pe locul 15, cu 27 de puncte.


Isăilă a ratat calificarea în finala Cupei Președintelui

UPDATE, 22 februarie, ora 17:33 / Antrenorul Daniel Isăilă a fost eliminat pentru proteste în meciul pe care echipa sa, Bani Yas, l-a pierdut, scor 0-1, în fața formației Al Ahli Dubai, în semifinalele Cupei Președintelui din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român a văzut cartonașul roșu în minutul 57, după ce a protestat vehement la decizia arbitrului de a-l elimina pe atacantul brazilian Joao Victor. Bani Yas a încheiat partida cu încă un jucător eliminat, mijlocașul Khamis Al Hammadi, și a ratat astfel calificarea în finală.


Rațiu, rezervă la Villarreal

UPDATE, 21 februarie, ora 23:54 / Fundașul Andrei Rațiu a fost rezervă în meciul pe care echipa sa, Villarreal, l-a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Athletic Bilbao, în etapa a 24-a din La Liga.

ADVERTISEMENT

Cristi Ganea, doar rezervă la Aris Salonic

UPDATE, 21 februarie, ora 21:33 / Fundașul Cristian Ganea a fost rezervă în partida pe care echipa sa, Aris Salonic, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Olympiakos Pireu, în etapa a 23-a a campionatului Greciei.


Mircea Lucescu, pas greșit în Ucraina

UPDATE, 21 februarie, ora 21:28 / Echipa Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Desna, în etapa a 15-a a campionatului Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Oaspeții au înscris golul egalizator din penalty, în minutul 90+2, prin Tsygankov. Mijlocașul Tudor Băluță, accidentat, nu a fost în lotul lui ”Il Luce”, în timp ce fundașul Constantin Dima a fost rezerva la Desna.

În ruma acestei remize, Dinamo Kiev și-a păstrat primul loc în clasament, cu 34 de puncte, unul mai mult decât rivala Șahtior Donețk.


Înfrângere pentru Gâlcă în Danemarca

UPDATE, 21 februarie, ora 20:57 / Echipa Vejle BK, antrenată de Constantin Gâlcă, a fost învinsă, în deplasare, scor 1-2, de formația Brondby IF, în etapa a 17-a a campionatului Danemarcei. În urma acestui eșec, trupa tehnicianului român a ajuns pe locul nouă în clasament, cu 20 de puncte, la patru puncte în spatele ultimei echipe care ocupă o poziție de play-off.


Florentin Matei, câteva minute în Cipru

UPDATE, 21 februarie, ora 20:26 / Mijlocașul Floretin Matei a intrat pe teren în minutul 84 al meciului pe care echipa sa, Apollon Limassol, l-a câștigat, pe teren propriu, scor 2-1, în fața formației Paralinmi, în etapa a 26-a a campionatului Ciprului.


Bumba, titular în Ungaria

UPDATE, 21 februarie, ora 20:24 / Mijlocașul Claudiu Bumba a jucat 73 de minute în partida pe care echipa sa, Kisvarda, a pierdut-o, în deplasare, scor 0-3, în fața formației Paks, în etapa a 22-a a campionatului Ungariei. Ceilalți doi români de la Kisvard, Mihai Mincă și Cornel Ene, au fost rezerve.


Stanciu a jucat jumătate de oră pentru Slavia

UPDATE, 21 februarie, ora 20:22 / Mijlocașul Nicolae Stanciu a intrat pe teren în minutul 65 al meciului pe care echipa sa, Slavia Praga, l-a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația FK Teplice, în etapa a 20-a a campionatului Cehiei.


Ianis Hagi a marcat din nou în Scoția

UPDATE, 21 februarie, ora 18:50 / Mijlocașul Ianis Hagi a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Rangers, a câștigat-o, acasă, scor 4-1, în fața formației Dundee United, în etapa a 33-a a campionatului Scoției.

În minutul 35, internaționalul român a deschis scorul după ce s-a plasat foarte bine în fața porții adverse și a reușit să-l păcălească pe portarul advers cu o deviere fină la șutul lui Joe Aribo. Hagi jr. a evoluat până în minutul 63.


Micovschi, o repriză în Serie B

UPDATE, 21 februarie, ora 18:22 / Mijlocașul Claudiu Micovschi a jucat în prima repriză a meciului pe care echipa sa, Reggina, l-a câștigat, pe teren propriu, scor 1-0, în fața formației Pordenone, în etapa a 24-a din Serie B.


Adrian Ursea, o nouă înfrângere în Ligue 1

UPDATE, 21 februarie, ora 18:19 / Echipa OGC Nice, antrenată de Adrian Ursea, a fost învinsă, acasă, scor 1-2, de formația Metz, în etapa a 26-a din Ligue 1.

În aceeași rundă, mijlocașul Mihai Dobre a intrat pe teren în minutul 85 al partidei pe care echipa sa, Dijon, a pierdut-o, în deplasare, scor 1-2, în fața formației Lens.


Băluță, gol important pentru Puskas Academy

UPDATE, 21 februarie, ora 17:24 / Mijlocașul Alexandru Băluță a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Puskas Academy, a câștigat-o, în deplasare, scor 3-0, în fața formației Budafoki, în etapa a 22-a a campionatului Ungariei.

Fostul jucător al Craiovei a deschis scorul în minutul 3 și a jucat până în minutul 82. Titular la Puskas Academy a fost și Marius Corbu, care a fost înlocuit în minutul 67.


Dan Petrescu, eșec într-un duel cu o contracandidată la salvarea de la retrogradare

UPDATE, 21 februarie, ora 17:07 / Echipa Kayserispor, antrenată de Dan Petrescu, a fost învinsă, în deplasare, scor 0-2, de formația Sivasspor, în etapa a 26-a a campionatului Turciei și a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie.

Fundașul Cristian Săpunaru a fost doar rezervă, iar Silviu Lung și Denis Alibec, accidentați au lipsit de la Kayserispor. În urma acestui eșec, trupa tehnicianului român se află pe locul 16, cu 25 de puncte, unul mai mult decât prima formație aflată pe locurile retrogradabile.

În aceeași rundă, Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari în partida pe care echipa lor, Gazintep, a terminat-o la egalitate, acasă, scor 0-0, cu formația Antalyaspor. Toșca a fost integralist, în timp ce Maxim a fost înlocuit în minutul 83.


Mihăilă a scos penalty pentru Parma

UPDATE, 21 februarie, ora 15:43 / Atacantul Valentin Mihăilă a fost titular și a scos un penalty în partida pe care echipa sa, Parma, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formația Udinese, în etapa a 23-a din Serie A.

Internaționalul de tineret a scos lovitura de pedeapsă prin care parmegianii au dus scorul la 2-0 în minutul 32, după cinci minute a luat cartonaș galben și a fost înlocuit în minutul 79. În schimb, Dennis Man a intrat pe teren în minutul 66 și a fost și el avertizat în minutul 83.


Chiricheș, doar rezervă în Serie A

UPDATE, 20 februarie, ora 23:40 / Fundașul Vlad Chiricheș a fost rezervă în meciul pe care echipa sa, Sassuolo, l-a terminat la egalitate, acasă, scor 1-1, cu formația Bologna, în etapa a 23-a din Serie A.


Nedelcearu, integralist în Grecia

UPDATE, 20 februarie, ora 21:23 / Fundașul Ionuț Nedelcearu a fost integralist în partida pe care echipa sa, AEK Atena, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formația Asteras Tripolis, în etapa a 23-a a campionatului Greciei


Gicu Grozav, spectacol total în Ungaria

UPDATE, 20 februarie, ora 20:55 / Mijlocașul Gheorghe Grozav a reușit un hattrick în meciul pe care echipa sa, Diosgyor, a câștigat-o, în deplasare, scor 3-1, în fața formației MOL Fehervar, în etapa a 22-a a campionatului Ungariei.

Intrat pe teren în minutul 55, Grozav a înscris în minutele 60, 61 și 89. La MOL Fehervar, fundașul Adrian Rus a fost introdus în minutul 67, iar portarul Arpad Tordai a fost rezervă.


Marius Marin, în repriza a doua în Serie B

UPDATE, 20 februarie, ora 20:53 / Mijlocașul Marius Marin a intrat pe teren în minutul 65 al partidei pe care echipa sa, Pisa, a terminat-o la egalitate, acasă, scor 1-1, cu formația Empoli, în etapa a 24-a din Serie B.


Crețu, titular în Slovenia

UPDATE, 20 februarie, ora 20:51 / Mijlocașul Alexandru Crețu a jucat 65 de minute în meciul pe care echipa sa, NK Maribor, a pierdut-o, pe teren propriu, scor 0-1, în fața formației Celje, în etapa a 22-a a campionatului Sloveniei.


Niță a înschis poarta la Sparta Praga

UPDATE, 20 februarie, ora 20:49 / Portarul Florin Niță a fost integralist în partida pe care echipa sa, Sparta Praga, a câștigat-o, în deplasare, scor 3-0, în fața formației Fastav Zlin, în etapa a 20-a a campionatului Cehiei.


Țîru a jucat o repriză în Polonia

UPDATE, 20 februarie, ora 20:47 / Fundașul Bogdan Țîru a jucat în prima repriză a meciului pe care echipa sa, Jagiellonia Bialystok, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Podbeskidzie, în etapa a 18-a a campionatului Poloniei.


Pușcaș, pe final de meci la Reading

UPDATE, 20 februarie, ora 18:59 / Atacantul George Pușcaș a intrat pe teren în minutul 78 al partidei pe care formația sa, Reading, a pierdut-o, acasă, scor 0-2, în fața formației Middlesbrough, în etapa a 31-a din Championship.


Mogoș, titular în Serie B

UPDATE, 20 februarie, ora 18:57 / Fundașul Vasile Mogoș a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Chievo Verona, l-a pierdut, pe teren propriu, scor 0-1, în fața formației Monza, în etapa a 24-a din Serie B.


Mihai Popescu, integralist în Scoția

UPDATE, 20 februarie, ora 18:50 / Fundașul Mihai Popescu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Hearts of Midlothian, a terminat-o la egalitate, acasă, scor 1-1, cu formația Morton, în etapa a 17-a a ligii secunde din Scoția.


Ștefan Radu, absent din cauza unei accidentări

UPDATE, 20 februarie, ora 18:12 / Fundașul Ștefan Radu, accidentat, a lipsit la meciul pe care echipa sa, Lazio Roma, l-a câștigat, pe teren propriu, scor 1-0, în fața formației Sampdoria Genova, în etapa a 23-a din Serie A.


Keșeru, gol din penalty în Bulgaria

UPDATE, 20 februarie, ora 17:13 / Atacantul Claudiu Keșeru a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Ludogoreț Razgrad, a pierdut-o, în deplasare, scor 2-3, în fața formației Lokomotiv Plovdiv, în etapa a 18-a a campionatului Bulgariei.

Internaționalul român, care a fost integralist, a înscris golul de 2-2 din penalty, în minutul 53. VEZI VIDEO

Ceilalți doi români de la Ludogoreț, Dragoș Grigore și Cosmin Moți, nu au făcut parte din lot.


Vlad Dragomir, în repriza a doua în Serie B

UPDATE, 20 februarie, ora 17:11 / Mijlocașul Vlad Dragomir a intrat pe teren în minutul 58 al meciului pe care echipa sa, Entella, a pierdut-o, în deplasare, scor 2-3, în fața formației Venezia, în etapa a 24-a din Serie B.

În aceeași rundă, mijlocașul Adrian Stoian a fost rezervă în partida pe care echipa sa, Ascoli, a pierdut-o, acasă, scor 0-2, în fața formației Salernitana.


Pantilimon, doar rezervă în Turcia

UPDATE, 20 februarie, ora 17:09 / Portarul Costel Pantilimon a fost rezervă în partida pe care echipa sa, Denizlispor, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 1-0, în fața formației Genclerbirligi, de la care atacantul Bogdan Stancu a absentat, în etapa a 26-a a campionatului Turciei.


Pașcanu, titular la Ponferradina

UPDATE, 19 februarie, ora 23:58 / Fundașul Alexandru Pașcanu a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Ponferadina, a câștigat-o, acasă, scor 1-0, în fața formației Mirandes, în etapa a 26-a a ligii secunde din Spania.


Răzvan Marin, integralist la o nouă înfrângere a lui Cagliari

UPDATE, 19 februarie, ora 23:45 / Mijlocașul Răzvan Marin a fost titular în meciul pe care echipa sa, Cagliari, l-a pierdut, pe teren propriu, scor 0-1, în fața formației Torino, în etapa a 23-a din Serie A.


Hanca și Râpă, integraliști la MKS Cracovia

UPDATE, 19 februarie, ora 20:58 / Jucătorii Sergiu Hanca și Cornel Râpă au fost integraliști în partida pe care echipa lor, MKS Cracovia, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 0-0, cu formația Stal Mielec, în etapa a 18-a a campionatului Poloniei. Fostul dinamovist Hanca a fost căpitan de echipă.


Torje, titular în liga a doua din Turcia

UPDATE, 19 februarie, ora 18:07 / Mijlocașul Gabriel Torje a jucat 57 de minute în partida pe care echipa sa, Bandirmaspor, a pierdut-o, în deplasare, scor 1-2, în fața formației Eskișehirspor, în etapa a 22-a a ligii secunde din Turcia.


Vor intra în scenă jucătorii români din Turcia, Italia, Cehia, Grecia și Polonia. De asemenea, Ianis Hagi va avea ocazia să lovească din nou pe ”Ibrox, baby”, într-un duel de tradiție.

FANATIK nu susține doar fotbaliștii români, ci și antrenorii. Dan Petrescu (Kayserispor), Marius Șumuducă (Rizespor), Mircea Lucescu (Dinamo Kiev), Ladislau Boloni (Panathinaikos), Adrian Ursea (Nice) și Costel Gâlcă (Vejle) vor fi și ei implicați în meciuri tari.

Ce meciuri au stranierii în weekend. Întâlniri puternice pentru antrenorii noștri

De patru ori campion al României ca antrenor, Dan Petrescu a plecat în Turcia pentru a o salva pe Kayserispor de la retrogradare, iar meciul cu Sivasspor care se va disputa duminică, 22 februarie, este unul de o importanță capitală.

Marius Șumudică și Rizespor vor închide etapa din Turcia, luni, 23 ianuarie, într-o deplasare dificilă la Ankaragucu. În schimb, Gaziantep, unde joacă Alex Maxim și Alin Toșca, va juca acasă, cu Antalyaspor.

Și pe ceilalți antrenori români îi așteraptă dueluri infernale. Costel Gâlcă și Vejle BK merg duminică pe terenul liderului din Danemarca, Brondby IF, în timp ce Mircea Lucescu și Dinamo Kiev joacă pe terenul revelațiie Desna, unde este legitimat și fundașul Constantin Dima.

În Grecia, formația lui Ladislau Boloni, Panathinaikos Atena vrea să-și continue parcursul bun din acest an și în deplasarea de la Panetolikos. În schimb, pentru Adrian Ursea urmează un joc mai lejer, Nice urmând să fie gază în partida cu Metz.

După o prestație modestă în Europa League, Ianis Hagi speră să se revanșeze în campionat, acolo unde Glasgow Rangers este aproiape de titlu și primește duminică vizita celor de la Dundee United.

În Serie A, Parma are nevoie ca de aer de o victorie cu Udinese, iar Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt ceruți tot mai insistent să fie titulari. Răzvan Marin (Cagliari) și Vlad Chiricheș (Sassuolo) au meciuri acasă, însă cel mai așteptat duel este derby-ul Milan – Inter, pe care cel mai probabil Ciprian Tătărușanu și Ionuț Radu îl vor vedea de pe băncile de rezerve.

ADVERTISEMENT