Fotbal international

Meciurile stranierilor în weekend. Stanciu, pasă de gol în Cehia. Video

31.01.2021 | 21:44
Meciurile stranierilor in weekend Stanciu pasa de gol in Cehia Video
ADVERTISEMENT

Ultimul weekend al lunii ianuarie din 2021 aduce noi meciuri interesante pentru românii care activează peste hotare. Atât jucătorii ce se pot afla în atenția selecționerului Mirel Rădoi, cât și antrenorii români vor avea parte de evenimente importante.


Stanciu a pasat decisiv la un gol al Slaviei

UPDATE, 31 ianuarie, ora 21:44 / Mijlocașul Nicolae Stanciu a dat o pasă de gol în partida pe care echipa sa, Slavia Praga, a câștigat-o, acasă, scor 3-0, în fața formației FK Jablonec, în etapa a 17-a a campionatului Cehiei.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român, care a fost integralist, a data pasa decisivă la reușita de 2-0 a lui Jan Kutcha. VEZI VIDEO


Mitriță nu a jucat pentru Al Ahli

UPDATE, 31 ianuarie, ora 21:08 / Mijlocașul Alexandru Mitriță nu a fost convocat pentru meciul pe care echipa sa, Al Ahli, l-a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formația Al Batin, în etapa a 16-a a campionatului Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

Mihai Dobre a jucat 10 minute în Ligue 1

UPDATE, 31 ianuarie, ora 20:25 / Mijlocașul Mihai Dobre a intrat pe teren în minutul 80 al partidei pe care echipa sa, Dijon, a pierdut-o, în deplasare, scor 0-1, în fața formației OSC Lille, în etapa a 22-a din Ligue 1.


Grozav, o repriză în Ungaria

UPDATE, 31 ianuarie, ora 19:10 / Mijlocașul Gheorghe Grozav a fost titular în meciul pe care echipa sa, Diosgyor VTK, l-a terminat la egalitate, acasă, scor 1-1, cu formația Budafoki, în etapa a 18-a a campionatului Ungariei. Jucătorul român a fost schimbat la pauză.

ADVERTISEMENT

Bordeianu a jucat 30 de minute în Arabia Saudită

UPDATE, 31 ianuarie, ora 19:07 / Mijlocașul Mihai Bordeianu a intrat pe teren în minutul 61 al partidei pe care echipa sa, Al Qadisiya, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formația Al Wehda, în etapa a 16-a a campionatului Arabiei Saudite.


Mogoș a marcat pentru Chievo

UPDATE, 31 ianuarie, ora 18:30 / Fundașul Vasile Mogoș a marcat un gol în meciul pe care echipa sa, Chievo Verona, l-a câștigat, acasă, scor 3-1, în fața formației Pescara, în etapa a 20-a din Serie B.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român, care a fost integralist, a marcat golul de 2-1 în minutul 46.


Bogdan Stancu, titular la Genclerbirligi

UPDATE, 31 ianuarie, ora 17:20 / Atacantul Bogdan Stancu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Genclerbirligi, a pierdut-o, pe teren propriu, scor 0-1, în fața formației Antalyaspor, în etapa a 22-a a campionatului Turciei.

În aceeași rundă, portarul Costel Pantilimon a fost doar rezervă în meciul pe care echipa sa, Denizlispor, l-a câștigat, acasă, scor 2-1, în fața formației Goztepe.


Nedelcearu a jucat în repriza a doua pentru AEK Atena

UPDATE, 31 ianuarie, ora 17:15 / Fundașul Ionuț Nedelcearu a început ca rezervă meciul pe care echipa sa, AEK Atena, a câștigat-o, în deplasare, scor 2-0, în fața formației OFI Creta, în etapa a 20-a a campionatului Greciei.

Internaționalul român a fost introdus pe teren în minutul 56.


Înfrângerea pentru Adrian Ursea în Ligue 1

UPDATE, 31 ianuarie, ora 16:16 / Echipa OGC Nice, antrenată de Adrian Ursea, a fost învinsă, pe teren propriu, scor 0-1, de formația AS Saint-Etienne, în etapa a 22-a din Ligue 1.

În urma acestui eșec, trupa tehnicianului român se află pe locul 13, cu 26 de puncte.


Chiricheș, contact cu o persoană cu coronavirus

UPDATE, 31 ianuarie, ora 15:32 / Fundașul echipei Sassuolo, Vlad Chiricheș, nu va evolua în partida împotriva lui Cagliari, deoarece a intrat în contact cu o persoană care are Covid-19.

”Chiricheș va sta pe tușă pentru că a intrat în contact cu o persoană pozitivă. De joi ar trebui să se alăture echipei”, a declarat antrenorul Roberto De Zerbi. De partea cealaltă, Răzvan Marin este titular la Cagliari.


Louis Munteanu a marcat în Fiorentina U19 – Inter U19

UPDATE, 31 ianuarie, ora 13:19 / Louis Munteanu a fost integralist în victoria Fiorentinei U19 în faţa lui Inter U19, scor 2-1, şi a marcat golul prin care echipa din Florenţa a egalat. Transferat în septembrie 2020 de la Viitorul, atacantul de 18 ani a jucat 5 meciuri pentru Fiorentina U19 şi a marcat 2 goluri.


Rus și Tordai, rezerve la Mol Vidi

UPDATE, 30 ianuarie, ora 22:20 / Jucătorii Adrian Rus și Arpad Tordai au fost rezerve în meciul pe care echipa lor, Mol Vidi, l-a pierdut, pe teren propriu, scor 1-2, în fața formației Honved Budapesta, în etapa a 18-a a campionatului Ungariei.


Niță, integralist la Sparta Praga

UPDATE, 30 ianuarie, ora 22:11 / Portarul Florin Niță a fost integralist în partida pe care echipa sa, Sparta Praga, a pierdut-o, acasă, scor 0-1, în fața formației Bohemians, în etapa a 17-a a campionatului Cehiei.


Boloni, doar remiză în Grecia

UPDATE, 30 ianuarie, ora 22:08 / Echipa Panathinaikos Atena, antrenată de Ladislau Boloni, a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu formația Lamia, în etapa a 20-a a campionatului Greciei.

Trupa tehnicianului român se află la al șaptelea meci la rând fără înfrângere în campionat, dar a ratat șansa unei a cincea victorii consecutive. După acest rezultat, Panathinaikos se află pe locul cinci în clasament, cu 35 de puncte, la 16 puncte în urma liderului Olympiakos Pireu.


Al Hilal a pierdut Supercupa Arabiei Saudite

UPDATE, 30 ianuarie, ora 21:11 / Echipa Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă, cu scorul de 3-0, de formația Al Nasr, în Supercupa Arabiei Saudite.


Drăgușin, rezervă la Juventus

UPDATE, 30 ianuarie, ora 21:07 / Fundașul Radu Drăgușin a fost rezervă în partida pe care echipa sa, Juventus Torino, a câștigat-o, în deplasare, scor 2-0, în fața formației Sampdoria Genova, în etapa a 20-a din Serie A.


Florentin Matei, rezervă în Cipru

UPDATE, 30 ianuarie, ora 20:27 / Mijlocașul Florentin Matei a fost rezervă în meciul pe care echipa sa, Apollon Limassol, l-a câștigat, pe teren propriu, scor 1-0, în fața formației APOEL Nicosia, în etapa a 22-a a campionatului Ciprului.

Jucătorul român a fost introdus pe teren în minutul 66.


Țîru, integralist în Polonia

UPDATE, 30 ianuarie, ora 20:24 / Fundașul Bogdan Țîru a fost integralist în partida pe care echipa sa, Jagiellonia Bialystok, a câștigat-o, în deplasare, scor 2-0, în fața formației Lechia Gdansk, în etapa a 15-a a campionatului Poloniei.


Eșec pentru Isăilă în Emirate

UPDATE, 30 ianuarie, ora 20:19 / Echipa Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a fost învinsă, pe teren propriu, scor 0-2, de formația Al Wasl, în etapa a 14-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

După acest eșec, trupa tehnicianului român se află pe locul trei în clasament, cu 26 de puncte, la nouă puncte în urma liderului Al Sharjah.


Bumba, integralist în Ungaria

UPDATE, 30 ianuarie, ora 20:17 / Mijlocașul Cladiu Bumba a fost integralist în partida pe care echipa sa, Kisvarda, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Ferencvaros, în etapa a 18-a a campionatului Ungariei.

Ceilalți doi români de la Kisvarda, Mihai Mincă și Cornel Ene, nu au fost în lot.


Șumudică, eșec la debutul oficial la Rizespor

UPDATE, 30 ianuarie, ora 20:08 / Antrenorul Marius Șumudică a fost eliminat la primul meci pe banca tehnică a echipei Caykur Rizespor în înfrângerea suferită, în deplasare, scor 0-1, în fața formației Fenerbahce Istanbul, în etapa a 22-a a campionatului Turciei.

Avertizat în prima repriză, antrenorul român a văzut cartonașul roșu în minutul 69 după ce l-a aplaudat pe arbitrul  care a anulat un gol reușit de Fernando Boldrin. Șumudică a intrat pe teren și i-a cerut explicații centralului, da rîn cele din urmă a urcat în tribune.

Tehnicianuil se află la a treia eliminarea în acest sezon, după ce anteriori mai fusese sancționat de două ori când o pregătea pe Gaziantep. Șumudică are cele mai multe eliminări din campionatul Turciei, nici măcar vreun jucător nefiind sancționat de atâtea ori.

După această înfrângere, Rizespor se află pe locul 13 în clasament, cu 25 de puncte.


Mihai Popescu, integralist la Hearts

UPDATE, 30 ianuarie, ora 19:42 / Fundașul Mihai Popescu a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Hearts of Midlothian, l-a câștigat, acasă, scor 1-0, în fața formației Dunfermline, în etapa a 12-a a ligii a doua din Scoția.


Marius Marin, titular în Serie B

UPDATE, 30 ianuarie, ora 19:40 / Mijlocașul Marius Marin a fost titular în partida pe care echipa sa, Pisa, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 1-0, în fața formației Reggiana, în etapa a 20-a din Serie B.

Internaționalul român de tineret a primit un cartonaș galben în minutul 62 și a fost înlocuit zece minute mai târziu.


Cristi Ganea, doar rezervă în Grecia

UPDATE, 30 ianuarie, ora 19:38 / Fundașul Cristian Ganea a fost doar rezervă în meciul pe care echipa sa, Aris Salonic, l-a pierdut, în deplasare, scor 1-2, în fața formației Asteras Tripolis, în etapa a 20-a a campionatului Greciei.


Hanca și Râpă, titulari în Polonia

UPDATE, 30 ianuarie, ora 18:02 / Jucătorii Sergiu Hanca și Cornel Râpă au fost titulari în partida pe care echipa lor, MKS Cracovia, a pierdut-o, în deplasare, scor 0-1, în fața formației Warta Poznan, în etapa a 15-a a campionatului Poloniei.

Hanca a jucat meciul și a primit un cartonaș galben în minutul 87, în timp ce Râpă a fost schimbat în minutul 84.


Stoian a intrat pe final de meci în Serie B

UPDATE, 30 ianuarie, ora 17:25 / Mijlocașul Adrian Stoian a intrat pe teren în minutul 73 al partidei pe care echipa sa, Ascoli, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 2-1, în fața formației Brescia, în etapa a 20-a din Serie B.

În aceeași rundă, atacantul Adrian Petre a fost doar rezervă în meciul pe care echipa sa, Cosenza, l-a câștigat, în deplasare, scor 2-1, în fața formației Entella.


Corbu titular, Băluță rezervă în Ungaria

UPDATE, 30 ianuarie, ora 15:25 / Formația Puskas Academy, cu Marius Corbu titular și Alexandru Băluță pe banca de rezerve, a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formația MTK Budapesta, în etapa a 18-a a campionatului Ungariei.

Corbu a jucat până în minutul 75, iar Băluță a fost introdus pe teren în minutul 85.


Dan Petrescu, succes cu noroc în Turcia

UPDATE, 30 ianuarie, ora 15:21 / Echipa Kayserispor, antrenată de Dan Petrescu, a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formația Kasimpașa, în etapa a 22-a a campionatului Turciei.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Demirok, în minutul 90+3. Lipsit de accidentații Silviu Lung și Denis Alibec, tehnicianul român l-a folosit pe toată durata întâlnirii pe fundașul Cristian Săpunaru, care a fost și căpitan.

În urma acestei victorii, Kayserispor a urcat pe locul 17 în clasament, primul care asigură salvarea de la retrogradare, cu 22 de puncte.


Pașcanu, integralist la Ponferradina

UPDATE, 29 ianuarie, ora 23:54 / Fundașul echipei Ponferradina, Alexandru Pașcanu, a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Ponferradina, l-a pierdut, în deplasare, scor 0-1, în fața formației Real Zaragoza, în etapa a 23-a a ligii a doua din Spania.


Pușcaș, absent în continuare din cauza accidentării

UPDATE, 29 ianuarie, ora 23:52 / În continuare accidentat, atacantul George Pușcaș nu a fost convocat pentru meciul pe care echipa sa, Reading, l-a câștigat, pe teren propriu, scor 3-1, în fața formației Bournemouth, în etapa a 27-a din Championship.


Maxim, gol din penalty pentru Gaziantep

UPDATE, 29 ianuarie, ora 20:05 / Mijlocașul Alexandru Maxim a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Gaziantep, a pierdut-o, pe teren propriu, scor 1-2, în fața formației Galatasaray Istanbul, în etapa a 22-a a campionatului Turciei.

Internaționalul român a transformat cu siguranță un penalty în minutul 90+7. Alex Maxim și Alin Toșca au fost integraliști la Gaziantep.


Vor evolua în weekend fotbaliștii români din Italia, Turcia, Cehia și Scoția, care vor avea parte de dueluri dificile. Și pentru antrenorii români se anunță un weekend de foc. Marius Șumudică va debuta la Rizespor într-o deplasare infernală cu Fenerbahce Istanbul.

FANATIK nu susține doar fotbaliștii români, ci și antrenorii. Dan Petrescu (Kayserispor), Ladislau Boloni (Panathinaikos) și Adrian Ursea (Nice) vor avea și ei de purtat lupte importante.

Ce meciuri au stranierii în weekend. Dueluri de foc pentru antrenorii români

Marius Șumudică s-a întors în rolul de antrenor l-a scurt timp după ce a fost îndepărtat de la Gaziantep și a preluat-o pe Caykur Rizespor. Tehnicianul român s-a implicat și în ultimele două partide ale noii sale formații, de la București, dar acum va debuta oficial pe banca tehnică în partida din deplasare cu Fenerbahce, sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 18:00.

Tot în Turcia, Dan Petrescu și Kayserispor vor evolua pe terenul celor de la Kasimpașa, sâmbătă, de la ora 12:30. ”Bursucul”, lipsit de accidentații Denis Alibec și Silviu Lung, va încerca să obțină un nou rezultat bun care să ajute echipa în lupta pentru evitarea retrogradării. Primii români care vor evolua în etapa a 22-a din Turcia sunt Alex Maxim și Alin Toșca în partida Gaziantep – Galatasaray, programată vineri, de la ora 18:00.

Loți Boloni și Panathinaikos vor primi vizita celor de la Lamia, sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 19:30, în etapa a 20-a din Grecia. În aceeași zi, de la ora 15:00, Ionuț Nedelcearu și formația sa AEK Atena vor evolua în deplasare cu OFI Creta. Adrian Ursea are o nouă provocare în Ligue 1, OGC Nice urmând să joace acasă cu AS Saint-Etienne, duminică, 31 ianuarie, de la ora 14:00.

Cel mai așteptat moment al acestui weekend este meciul de duminică, din etapa a 20-a din Serie A, dintre Napoli și Parma pentru a vedea dacă fostul jucător de la FCSB, Dennis Man, va debuta în tricoul parmegianilor. Internaționalul român, cel mai scump transfer al unului jucător din Liga 1, va avea alături alți doi români: Valentin Mihăilă și Reinaldo Radu.

Serie A va mai aduce în această rundă un duel între Răzvan Marin și Vlad Chiricheș în meciul Cagliari – Sassuolo, dar sunt de urmărit și Ștefan Radu (Lazio), Ciprian Tătărușanu (Milan), Ionuț Radu (Inter), Radu Drăgușin (Juventus) și Denis Drăguș (Crotone).

În etapa a 17-a din Cehia, liderul Slavia Praga, unde este legitimat Nicolae Stanciu, va juca pe teren propriu împotriva formației Jablonec, ocupanta locului secund, în timp ce Sparta Praga și Florin Niță vor primi viziat celor de la Bohemians. În acest weekend se reia și campionatul Poloniei, acolo unde avem trei reprezentanți. MKS Cracovia, cu Sergiu Hanca și Cornel Râpă, va evolua în deplasare cu Warta Poznan, în timp ce Jagiellonia Biallystok, formația lui Bogdan Țîru, va merge pe terenul celor de la Lechia Gdansk.

ADVERTISEMENT