România, medalia numărul 4 la Rio! Super PERFORMANŢĂ la canotaj

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
14/08/2016, 00:05
România, medalia numărul 4 la Rio! Super PERFORMANŢĂ la canotaj

Canotajul a adus a patra medalie pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice de pe Rio. Echipajul feminin de 8+1 a obţinut bronzul, după o revenire spectaculoasă pe ultimii 500 de metri ai cursei, în care a reuşit să depăşească echipajul din Noua Zeelandă.

SUA a obţinut medalia de aur (6:01,49), în timp ce argintul a fost cîştigat de echipajul din Marea Britanie (6:03,98). România a terminat aproape de locul doi (6:04,10). Noua Zeelandă a ieşit pe locul 4 (6:05,48).

Este prima medalie olimpică pentru România în proba feminină de 8+1, după cea obţinută la Beijing, în 2008, cînd fetele s-au clasat tot pe poziţia a treia.

România are, în acest moment, o medalie de aur, una de argint şi două de bronz la Jocurile Olimpice.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×