Life

Medeea Marinescu, revoltată pe un spital privat din Capitală. Cum i-au tratat medicii copilul cu dureri abdominale

Medeea Marinescu este revoltată pe un spital privat de pediatrie, din Capitală. Actrița este nemulțumită de comportamentul medicilor față de fiul ei, care avea dureri abdominale.
25.11.2022 | 08:30
Ce i-au spus medicii de la spitalul privat Medeei Marinescu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Medeea Marinescu (48 ani) este revoltată pe un spital privat de copii, din Capitală. Actrița a relatat pe pagina sa de facebook experiența neplăcută cu cadrele medicale, după ce și-a dus fiul la camera de gardă, deoarece avea dureri abdominale puternice și vărsături.

Medeea Marinescu, experiență neplăcută cu fiul bolnav la un spital privat din Capitală. Actrița, revoltată de comportamentul medicilor

Medeea Marinescu spune că medicii i-au lăsat copilul să aștepte două ore și jumătate pentru o ecografie abdominală, iar după acest interval i s-a comunicat că nu se poate face un astfel de consult, sugerându-i-se să se prezinte la un spital pediatric de stat.

ADVERTISEMENT

”Cum este posibil să ajungi la camera de gardă pediatrie la (…), cu un copil târându-se de dureri abdominale și vărsături, în imposibilitatea de a sta în picioare, și după o așteptare de două ore și treizeci de minute(…) să fim anunțați că nu există posibilitatea de a se face o ecografie abdominală (existând suspiciuni grave care necesitau o astfel intervenție), și ne-a fost sugerat să megrem la un spital de copii de stat”, a scris Medeea Marinescu pe facebook.

Actrița a mai precizat că deși fiul nu i-a fost luat la un consult, în cele două ore și jumătate i s-a comunicat prețul de 405 lei pentru o astfel de procedură.

ADVERTISEMENT

Actrița s-a deplasat cu fiul la un spital de stat, unde a fost mulțumită de medici

În cele din urmă, văzând că ecografia abdominală pentru cel mic nu mai este posibilă, Medeea Marinescu s-a deplasat la un spital privat de stat pentru copii, tot din București.

La cea de-a doua unitate medicală, actrița a fost mulțumită de cum i-a fost tratat fiul și regretă că nu a venit din start aici, dar s-a temut de o posibilă viroză.

ADVERTISEMENT

” (…) Ceea ce am si facut, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” dovedindu-se inca o data a fi locul cel mai bine organizat, mai profesionist si empatic cu suferinta copiilor nostri.

Am gresit ca nu am mers din primul moment acolo, insa stiind ca este o perioada a virozelor, care au necesitat multe interventii de urgenta, ne-am gandit ca varianta unui loc privat (a carui reclama s-a dovedit atat de paguboasa) ar putea fi o varianta. NU ESTE”, a mai notat Medeea Marinescu.

ADVERTISEMENT

Medeea Marinescu este una dintre cele mai iubite actrițe din țară. A avut numeroase roluri de-a lungul carierei, iar notorietatea și-a câștigat-o în anii ’80, atunci când a jucat în ”Maria Mirabela”.

Din 2008, Medeea Marinescu este căsătorită cu George Dăscălescu, iar alături de acesta are doi băieți.

ADVERTISEMENT