News

Medic ginecolog, acuzat că a dezvirginat o bolnavă! A bătut și tâlhărit mai multe paciente

27.02.2021 | 11:30
Medic ginecolog acuzat ca a dezvirginat o bolnava A batut si talharit mai multe paciente
ADVERTISEMENT

Un medic ginecolog este acuzat că a dezvirginat o bolnavă, dar și că a bătut și tâlhărit mai multe paciente de-a lungul timpului. Vorbim despre Natașa Nenițoiu, doctor trimis în judecată pentru tâlhărie. 

Aceasta este acuzată că a batut două paciente anul trecut, în condițiile în care mai agresase și alte persoane în ultimii 15 ani.

ADVERTISEMENT

Culmea, ar fi lucrat mai multi ani și fără o autorizatie de la Colegiul Medicilor. Una dintre paciente a declarat autorităților ca a fost jignita în timpul unui chiuretaj.

Medic ginecolog, acuzat că a dezvirginat o bolnavă și a bătut alte paciente

Pentru intervenție, Natasa Nenitoiu a acceptat suma de 500 de lei. Doar că, la finalul operației, aceasta a cerut inca 200 de lei.

ADVERTISEMENT

Adevărul scrie că nu s-a oprit aici și a inceput chiar sa loveasca pacienta cu rucsacul sau. Procurorii precizeaza in rechizitoriu ca “inculpata a inceput sa o impinga si sa o loveasca de mai multe ori cu mainile si picioarele”.

Pentru că însoțitoarea pacientei a intervenit si a amenintat ca suna la politie, medicul s-a enervat si le-a incuiat pe cele doua femei in sala de asteptare.

ADVERTISEMENT

Acestea au stat acolo pentru 30 minute până când concubinul uneia dintre femei a sosit la spital si le-a eliberat din încăpere.

Despre Natașa Nenitoiu se știe că nu mai are aviz de la Colegiul Medicilor din anul 2016. Doctorița deține și un istoric îndelungat al acuzațiilor.

ADVERTISEMENT

În 2014, o pacienta a marturisit ca a fost dezvirginata, desi venise la un control de rutina. Cu doar câțiva ani înaintea acestui eveniment, o alta tanara a fost batuta de Nenitoiu in cabinet.

S-a întâmplat acest lucru după ce femeia solicitase adresa laboratorului medical de unde mama ei trebuia sa isi ridice mai multe analize.

ADVERTISEMENT